avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru reclame Google AdMob
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru reclame Google AdMob

Buna ziua,

Sunt PFA si mi-am facut de curand un website pe care afisez reclame AdMob de la Google. Google imi trimite bani lunar in funtie de numarul de afisari al reclamelor.

Ce cod CAEN trebuie sa-mi inregistrez pentru genul acesta de activitate?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:29, 28 Aprilie 2013
Care este aria tematica a Website-ului? se ocupa doar de afisarea reclamelor?Ce cod CAEN aveti pe PFA? Cred ca afisarea reclamelor pe propriul site este concretizat printr-un acord pe care il aveti cu Google, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi de autor asupra unui website ankiutel ankiutel Dezvolt un site web unde imi voi afisa serviciile de web design si grafic design pe care le prestez in calitate de persoana juridica. Din cunostintele mele, ... (vezi toată discuția)
Cod caen marketing afiliat davidw davidw Buna ziua, Am in plan sa devin PFA si am nevoie de parerea dumneavoastra pentru alegerea codului CAEN. Activitatea principala va fi marketing-ul afiliat ... (vezi toată discuția)
Publicitate web site catalina1990 catalina1990 În ce caz trebuie plătit impozit pe venitul din publicitate pe site? trebuie înregistrat site-ul sau se poate plăti impozitul și ca persoana fizică? și ... (vezi toată discuția)