avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale imputernicire obtinere/infiintare SRL + viza lunga ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

imputernicire obtinere/infiintare SRL + viza lunga sedere

Buna Ziua, care este procedura pentru a imputernici un ONG sa obtina in numele persoanei infiintarea SRL pentru obtinerea vizei de lunga sedere?
Iar ONG-ul trebuie sa faca la randul lui o delegatie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:05, 26 Aprilie 2013
Fiţi mai explicit în fraza "... un ONG sa obtina in numele persoanei infiintarea SRL pentru obtinerea vizei de lunga sedere?". Cum adică?
Pentru constituirea unei societăţi comerciale asociaţii sau viitorul administrator pot mandata o persoană fizică ca în numele lor să îndeplinească formalităţile de înregistrare a societăţii. Mandatul se acordă printr-o procură întocmită la notarul public.

asemenea cum o persoana fizica poate obtine in baza unei procuri infiintarea SRL ului, ONG-ul tot in baza unei procuri similare de imputernicire poate obtine infiintarea unui SRL?
În opinia mea nu se poate împuternici un ONG pentru constituirea unei societăţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire/ delegatie consilier juridic DobrinoiuAndreea DobrinoiuAndreea Poate un consilier juridic, inscris in tablou, sa faca o imputernicire pentru o persoana fizica, pentru a o reprezenta la eliberarea unui certificat de ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnată înființare ong Alina Tudose 1 Alina Tudose 1 Buna dimineața! Am nevoie de ajutorul dumneavoastră: se dorește înființarea unui ONG. Are mai mulți membri, persoane fizice, ong uri, SRL uri și o ... (vezi toată discuția)
Un sfat extrem de util sandu_valentin sandu_valentin Am si eu doua intrebari: 1- am un SRL (mentionez ca nu am niciun salariat,cifra de afaceri este destul de mica) si datorita taxelor destul de multe si ... (vezi toată discuția)