Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
 Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane 	
			~ final discuție ~
 gicahu	                   

Sunt pensionar de invaliditate din luna decembrie 2014
Intrebarea mea este daca mi se reduce stagiul complet de cotizare in conditiile in care am obtinut ... (vezi toată discuția)
	                    gicahu	                   

Sunt pensionar de invaliditate din luna decembrie 2014
Intrebarea mea este daca mi se reduce stagiul complet de cotizare in conditiile in care am obtinut ... (vezi toată discuția)

sirov	                   

Buna ziua,
Sunt o persoana cu handicap accentuat. Am infiintat un PFA, am incheiat un contract cu o firma si prestez servicii firmei. Dupa venitul obtinut ... (vezi toată discuția)
	                    sirov	                   

Buna ziua,
Sunt o persoana cu handicap accentuat. Am infiintat un PFA, am incheiat un contract cu o firma si prestez servicii firmei. Dupa venitul obtinut ... (vezi toată discuția)

amphora	                   

Buna ziua,
Sunt nascuta in februarie 1957, am o vechime de 31 ani si 1 luna (stagiu integral de cotizare) si certificat de handicap grad III; doresc sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    amphora	                   

Buna ziua,
Sunt nascuta in februarie 1957, am o vechime de 31 ani si 1 luna (stagiu integral de cotizare) si certificat de handicap grad III; doresc sa ma ... (vezi toată discuția)