avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Portalul instantelor de judecata.Modificari care nu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Portalul instantelor de judecata.Modificari care nu cred ca sunt bune.

Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare.

Adica doar daca cunosti numarul de dosar mai gasesti ceea ce cauti.

Am vreo 5 procese cu aceleasi parti si nu le mai gasesc.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 17:48, 12 Mai 2013
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Daca sunt zeci de persoane cu numele Popescu Marian,normal ca nu stiti care este clientul cautat din acesti zeci de Popescu Marian. Ar trebui sa stiti nr.dosar. Daca pe client l-ar chema Popescu Marian-Cristian,atunci avand 3 nume ar fi mai usor sa-i gasiti dosarul.
:D
Daca sunt zeci de persoane cu numele Popescu Marian,normal ca nu stiti care este clientul cautat din acesti zeci de Popescu Marian. Ar trebui sa stiti nr.dosar. Daca pe client l-ar chema Popescu Marian-Cristian,atunci avand 3 nume ar fi mai usor sa-i gasiti dosarul.
:D

Pai daca stim tipul actiunii, alta parte in dosar, instanta, orasul, le adaugam in cautare cu sau fara ghilimele.
andrei17 a scris:

Merge bine la mine. Cred ca e posibil ca la dosarele dvs. sa se mai lucreze la bazele de date.

Da, ar fi o explicatie...
Sunt dosare la care se va lucra mult probabil...

Chestiunea este ca ma interesa sa aflu orice miscare si nu pot...

La o alta cautare imi arata nu stiu cate nume din toata tara dar numai unde ma interesa nu aparea...nimic...
Adica scriu CM si imi apare CCA, CDA, etc...dar nu ce caut...

Puteau sa il lase si pe cel vechi pana sa faca ceva nou...
Si la mine merge noul portal. Si chiar mi se pare mai detaliat! Dar de multe ori trebuie introdus de doua ori /repetata cautarea prin nr. dosar ori nume (merge si fara ghilimele).

As vrea sa stiu daca pot cauta un rechizitoriu pe acest portal. Ceva de exemplu xxx/P/2012. Documentele au fost finalizate la politie si au fost depuse la Parchetul de pe anga Jud. S. 1. Se poate cauta pe internet folosind numarul rechizitoriului?
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Am observat de cateva zile ca portalul instantelor de judecata a suferit anumite modificari si nu se mai pot gasi anumite dosare.

Am vreo 5 procese cu aceleasi parti si nu le mai gasesc.
Ce era sa faca si Ministerul Justitiei cu banii alocati pentru justitie, a schimbat fata vechiului portal al instantelor, ingreunand intr-un fel sau altul justitiabililor si nu numai, accesul la informatii in ceea ce priveste infaptuirea justitiei...tot se vorbeste despre transparenta.

Alte discuții în legătură

Ştie cineva ce se întâmplă cu portalul instanţelor? alex68 alex68 Bună seara, vă rog să-mi spuneţi şi mie dacă ştiţi ce se întâmplă cu portalul instanţelor, pentru că de vreo 2-3 zile a devenit foarte greu să ... (vezi toată discuția)
Nu mă descurc pe net - am nevoie de ajutor pentru portal.just.ro Melemen Melemen Bună ziua Aș dori să știu cum pot afla data unui proces pe internet La ce adresă trebuie să caut ? Pot răsfoi dosarul online ? (vezi toată discuția)
Verificare inregistrare dosar la judecatorie dorel13 dorel13 Cum pot verifica daca avocatul a depus cerere de chemare in judecata pentru impartirea unui teren intre rude (mostenire)? I-am platit de 7 luni avocatului ... (vezi toată discuția)