avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Perioada fiscala TVA - achizitii intracomunitare
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Perioada fiscala TVA - achizitii intracomunitare

Un SRL care a facut pentru prima data achizitii intracomunitare de servicii in aprilie 2013 si nu a facut niciodata achizitii intracomunitare de bunuri, trebuie sa-si schimbe perioada fiscala de TVA din trimestriala in lunara?
Cel mai recent răspuns: LUMINITA TURCU , Consultant fiscal 13:32, 2 Mai 2013
Nu,pentru servicii perioada fiscala ramane trimestriala,doar la bunuri era obligatorie perioada fiscala lunara,conform art.156^1 din Codul Fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere la tva trimestrial colorana colorana Buna seara! Detin un SRL infiintat in 2012, platitor de tva lunar si impozit pe venit, am facut si o achizitie intracomunitara in aprilie 2014 . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Optiune plata tva lunar sau trimestrial CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua. La un PFA, pe linga veniturile obtinute in tara , obtin , la 3-4 luni cca 100 euro, din strainatate., reprezentind comision pt activitate in ... (vezi toată discuția)
Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)