avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Sfaturi pentru gasirea unui loc de munca
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Sfaturi pentru gasirea unui loc de munca

Buna ziua ,

Sunt noua pe acest forum si in acelasi timp disperata , nu stiu cui sa ma adresez si ce sa fac in conditiile in care sotul meu nu isi gaseste un loc de munca de 4 ani si jumatate . Are studii superioare , chiar 2 facultati drept si contabilitate , are experienta in munca ( dar in alte domenii decat cele in care a studiat , asta tot ptr a ne castiga existenta ) , insa nu avem PILE SI RELATII , nu suntem din Bucuresti de fel , acum avem o locuinta aici , luata cu mari sacrificii .
Problema aceasta cu serviciul nu a fost lasata asa , trimite mii de cv -uri pe site-urile de specialitate , il cheama foarte putine la interviu , dar nu se finalizeaza cu nici o angajare , a fost la targuri , a spus la cunostinte ,dar cu nici un folos .
Avem si o fetita mica de 3 anisori si ne este foarte greu sa o crestem cu salariul meu si acesta foarte mic .
Unde sa ne adresam sa primeasca si el un loc de munca macar cu un salariu minim ? Doreste foarte mult sa lucreze in contabilitate , sa prinda putina experienta .
Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: lululuiza , utilizator 20:22, 7 Mai 2013
Incercati si aici:
[ link extern ]
Multumesc mult , incercam si aici.

Nu imi vine sa cred dorim sa muncim si nu avem unde , fara PILE , RELATII nu reusim nimic in tara asta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job in domeniu juridic ...iluzie alina111 alina111 am absolvit facultatea de drept in anul 2004 ,dar pina acum n-am reusit sa-mi gasesc un post in domeniu ,motivul ?-invocarea lipsei de experienta exista ... (vezi toată discuția)
Se merita sa faci facultatea de drept? AslPls AslPls Probabil o intrebare foarte comuna insa ideea este simpla. Am de ales intre Drept si Academia Navala. Sunt o fire extrovertita, dornica de a invata, eu unul ... (vezi toată discuția)