avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriere datorie furnizor telefonie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriere datorie furnizor telefonie

Buna seara. In anul 2000 am avut un contract de telefonie mobila . Telefonul meu a fost furat impreuna cu cartela sim, fapt ce am anuntat telefonic la firma . Saptamana trecuta am fost sunat de la firma Romania SRL ca am o datorie de 158,2 Ron, din care 37,12 Ron -debit principal; 37,12 Ron- penalizari; 83,96 Ron - dobanda legala. La aceasta discuie telefonica, am raspuns negativ, dupa care la o saptamana, prin posta primesc o scrisoare,o decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca.
Va rog sa ma ajutati, ce pot sa fac in acest caz?
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Matist , utilizator 22:41, 7 Mai 2013
Daca debitele la care face referire notificarea primita sunt scadente de mai mult de 3 ani, creanta societatii de telefonie mobila este prescrisa, astfel incat nu datorati nimic.
Ultima modificare: Marți, 7 Mai 2013
Madalina Pascu, Avocat
Multumesc. Debitele la care fac referire au o vechi de peste 10 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)
Litigiu contract abonament telefonie mobila Georged89 Georged89 Buna ziua, Am urmatoarea problema : Am incheiat un abonament de telefonie mobila cu un operator de telefonie mobila in data de 13.09.2013 pe o perioada ... (vezi toată discuția)
recuperare creanta comerciala Badger Badger Am primit zilele trecute in posta o notificare de la EOS KSI ca inregistrez la ei o datorie de 200 RON consecinta a nerespectarii ctr incheiat cu Orange, ... (vezi toată discuția)