avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce cand modific salariul in Revisal, suma cuvenita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce cand modific salariul in Revisal, suma cuvenita pentru sporul de vechime se modifica si la salariul anterior?

Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez.
Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de vechimea in munca.
De ce in momentul in care modific salariul negociat,(sporul de vechime ramanand acelasi in %), in RAPORT PE SALARIAT se vede ca incepand cu data de se modifica salariul si evident si suma pentru sporul de vechime,(acelasi spor in %) , dar se modifica suma si la salariul avut inainte unde sporul de vechime era acelasi(in %) si evident suma pentru sporul de vechime trebuia sa fie mai mica atata timp cat salariul era mai mic??#-o.
Va multumesc pentru timpul acordat si va rog daca puteti sa ma lamuriti.
Cel mai recent răspuns: geo123 , utilizator 16:31, 8 Aprilie 2014
Am avut varianta 5.0.8.019 instalata in dec.2011.
Acum am descarcat arhiva de pe site-ul ITM - setup.exe - reparare si am rezolvat s-a instalat 5.0.8.033, in raportul per salariat nu mai apare eroarea pe care o aveam, sporurile au o rubrica separata fata de modificarile de salarii. Se vede istoricul salariului dar nu si al sporurilor.
Multumesc pt. ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diferente revisal codul muncii Olga27 Olga27 Buna ziua, Am avut in ultima perioada cateva incetari CIM cu 56d - indeplinirea conditiilor cumulative pentru pensionare...... . In revisal la art 56d ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
Noua versiune revisal 5.0.8 Cornel  Vasile Cornel Vasile In data de 06.12.2011 a aparut pe www.inspectiamuncii.ro , versiunea nouă a aplicaţiei Revisal conform Hotărârii de Guvern nr. 1.105/2011 prin care sunt ... (vezi toată discuția)