Buna ziua. Am o problema in REVISAL si nu stiu cum sa o gestionez.
Am salariati cu salarii negociate la care se aplica un spor de vechime in % in functie de vechimea in munca.
De ce in momentul in care modific salariul negociat,(sporul de vechime ramanand acelasi in %), in RAPORT PE SALARIAT se vede ca incepand cu data de se modifica salariul si evident si suma pentru sporul de vechime,(acelasi spor in %) , dar se modifica suma si la salariul avut inainte unde sporul de vechime era acelasi(in %) si evident suma pentru sporul de vechime trebuia sa fie mai mica atata timp cat salariul era mai mic??#-o.
Va multumesc pentru timpul acordat si va rog daca puteti sa ma lamuriti.
Nu cred ca se instaleaza diferit. Eu am descarcat incepand cu ian 2012 doar versiunea 5.0.8.033 pe toate calculatoarele pe care l-am instalat. Odata cu dezinstalarea vechii versiuni trebuie sterse manual unele fisiere si doar dupa ce sunteti sigur ca nu mai aveti nimic din cadrul aplicatiei, instalat pe calculator, descarcati versiunea cea noua.
Bineinteles, anterior stergerii, salvati baza de date.
Eu va pot spune ca da .. si dovada am facut-o astazi chiar in fata cuiva din Inspectia Muncii care lucreaza la IT pe doua calculatoare diferite ...care nu au avut niciodata instalat REVISAL-ul pe ele.