avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contestare certificare ISO 9001
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contestare certificare ISO 9001

Buna ziua,

As dori sa contest certificarea unei companii care a incalcat in mod sistematic acest standard. Ce etape am de parcurs in acest sens? Din ce am inteles aceste certificari sunt actualizate periodic, unde pot gasi informatii cu privire la starea certificarii, data urmatorului audit si cum ma pot asigura ca auditorul (indiferent cine va fi acesta) va intra in posesia informatiilor astfel incat sa nu-i poata actualiza certificarea?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 23:05, 11 Mai 2013
Tocmai pentru ca toata lumea se certifica pentru scopuri comerciale si nici macar nu citesc standardele respective, de aplicat nu mai vorbim, vreau sa ii usture. In tara asta clientul conteaza doar in secunda in care trebuie sa plateasca, in rest mai da-l incolo...
bogdan1978buc a scris:

In tara asta clientul conteaza doar in secunda in care trebuie sa plateasca


in alte tari este altfel?:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificarea iso 9002 ºi iso 9001 si accidentul de munca.... geolovelife geolovelife Certificarea ISO 9002 şi ISO 9001 a unei Societati Comerciale din Romania poate fi afectata de catre producerea unui accident de munca colectiv in ... (vezi toată discuția)
Inregistrare iso bogoslov bogoslov Buna ziua, Am cumparat produse de curatenie de la o companie cu intentia de a le vinde in Marea Britanie. Am incheiat contract de exclusivitate cu respectiva ... (vezi toată discuția)
Certificat iso 9001 2008 vpreda2003 vpreda2003 Buna ziua, Am nevoie de certificare ISO 9001. Sunt atatea firme care emit astfel de certificate. Care ar fi principalul criteriu in alegerea unei anumite ... (vezi toată discuția)