avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Refuz schimbare carte de identitate datorita ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Refuz schimbare carte de identitate datorita impozitelor restante

buna ziua
as vreau sa intreb ca primarul unui orasel are drept sa refuza schimbarea unui carti de identitate pentru neplata taxelor de impozite
multumesc
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:28, 10 Mai 2013
nu are acest drept.
solicitati temeiul legal in baza caruia va refuza schimbarea cartii de identitate. la final adaugati ca il veti actiona in judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta primarie carte de identitate vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Eu trebuia sa imi schimb buletinul de anul trecut.Nu pot sa il schim deoarece tatal meu nu are platit ... (vezi toată discuția)
Eliberare adeverinta schimbare carte identitate busuyoc busuyoc Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti daca exista vreo posibilitate sa primesc o adeverinta de la primarie pentru schimbare CI avand in vedere ca figurez cu ... (vezi toată discuția)
Probleme la schimbarea cartii de identitate cristina_mihaela84 cristina_mihaela84 Buna ziua, In acesta saptamana imi expira cartea de identitate, drept urmare m-am prezentat la primaria comunei unde locuiesc pentru reinoire. Mi s-au cerut ... (vezi toată discuția)