ParinteleNicolae a scris:
Unde este inselaciunea,lumea vine la mine de binevoie,ofer iluminare si mantuire.
VENITI SA VA DAU LUMINA, LASATI IN URMA PACATELE LUMESTI, AJUTATI LA CONSTRUIREA CATEDRALEI INTEGRARI,aici nu este nici un fel de inducere in eroare,am planurile in buzunar le arat oamenilor ai chem la credinta,la iluminare.VENITI SA VA DAU LUMINA zic,nu folosesc nici o calitate mincinoasa sunt parinte spiritual,le dau lumina la toti le dau si chitante de mana,la tara oamenii sunt mai saritori, vor sa ajute, nu refuz pe nimeni primesc toate tipurile de donatii cereale,legume,animale,bani,haine,mobila,obiecte electrocasnice,toti vor sa se implice,lumea vorbeste,uite maica a venit parintele,vrea sa faca o catedrala,am oferit servicii gratuite de impacare lumeasca si spirituala,spovedire la rulota,am simtit multa sinceritate,luminez calea suferinzilor aduc lumina si speranta,acum caut colaboratori,cei interesati trebuie sa cunoasca o limba straina,sa fie persoane comunicative vrem sa dechidem filiale in toata Europa.
Catedrala integrarii? (cu doi "i", parinte, cu doi) :happy: N-ar fi mai indicata construirea unei catedrale a Analfabetului Habotnic? Nu de alta, dar sunt din ce in ce mai multi.
gramofon montat pe autovehicul? spovedire la rulota? chitante de mana? Haidi bre, ca-i prea gogonata! :pleasantry:
In mod rational o sa presupun ca ParinteleNicolae e un glumet care a dorit sa vada cat de mare e gradina Domnului. :worthy:
Da' haide sa ma aflu si eu in treaba
Unu. Privitor la inselaciune. Lasand la o parte faptul ca religia este cea mai veche escrocherie din lume - se prezinta minciuni gogonate ca adevaruri supreme cu scopul de a obtine pentru biserica si/sau pentru membrii ei un folos material injust producand astfel societatii prejudicii materiale si morale - nu cred ca in Romania va fi condamnat cineva penal pentru inselaciune savarsita strangand fonduri pentru biserica.
Cand scriu asta imi aduc aminte ca criminalul Daniel Corogeanu a facut doar 4 ani de inchisoare dupa ce a omorat-o prin tortura prelungita mai multe zile pe o femeie la manastirea Tanacu. In orice tara civilizata un astfel de criminal nu mai era niciodata eliberat. Asadar stati linistit ParinteNicolae, daca Corogeanu a facut 4 ani antrenamente de fotbal in penitenciar pentru omor deosebit de grav savarsit cu cruzime, pentru inselaciune pioasa veti fi, eventual, dojenit.
Doi.Semne de intrebare Ce mi se pare in neregula in legatura cu povestea d-voastra este lipsa de reactie a Autoritatii Bisericesti (am scris intentionat cu majuscule pentru ca in Romania, afara de autoritatea legiuitoare, autoritatea executiva si autoritatea judecatoreasca exista si o Autoritate Bisericeasca al carei rol pare sa fie acela de a le controla si conduce pe celelalte trei).
Trei. Falsul paradoxul al lui Umar. Exista doua posibilitati si numai doua: fie colectati bani pentru biserica, fie nu,
tertio non datur. Daca ii colectati pentru biserica si ati bagat din greseala mana in ei ... e de mirare ca mai sunteti in libertate. Nimeni nu baga mana in banii bisericii fara a fi pedepsit imediat
in lumea aceasta! Daca nu-i colectati pentru biserica ... e de mirare ca mai sunteti in libertate pentru ca nimeni nu colecteaza bani folosul propriu si in numele bisericii fara a fi pedepsit imediat
in lumea aceasta!