avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri fiscale cu specificatia CUI
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri fiscale cu specificatia CUI

Buna ziua! va rog sa imi spuneti ce se intampla daca abia zilele acestea ne-a fost adus la cunostinta faptul ca incepand cu 14 martie 2013 bonurile fiscale trebuia sa contina si CUI-ul firmei noastre, altfel nu mai pot fi deductibile? suntem deja la jumatatea lunii mai. ce se va intampla cu bonurile stranse pana acum? din pacate, serviciul nostru de contabilitate si-a dovedit inca o data incompetenta.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 13:30, 14 Mai 2013
Nu mai este deductibil doar TVA-ul .Cheltuiala cu carburantii auto este deductibila ca si pana la data de 14.03.2013,daca se intocmeste nota de receptie,decont de cheltuieli sau ordin de deplasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile dupa 14 martie ludo ludo Buna ziua, Rog frumos o lamurire: Cum se va proceda, ca urmare H.G. nr.84/2013, dupa data de 14.03.2013 cu cheltuielile deductibile evidentiate pe un bon ... (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli bonuri fiscale danabobo danabobo Buna ziua,incepand cu 14.03.2013 se poate deduce tva-ul de pe bonuri fiscale in anumite conditii.Intrebarea e se pot deduce si cheltuielile pt aceste ... (vezi toată discuția)
Bonuri benzina simoponea simoponea Buna ziua! Eu deduceam bonurile de benzina 100 % ptr ca aceasta cheltuiala era in scopul activ economice, dar ce fac cu bonurile de benzina dupa 14 martie ... (vezi toată discuția)