avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... proces cu asiguratorul
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

proces cu asiguratorul

ce sanse am sa castig un proces pe care l-am intentat unei societati de asigurari care nu mi-a platit in totalitate suma reprezentand despagubirea . in cate procese i s-a dat castig de cauza reclamantuluiX-(
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:22, 23 Septembrie 2009
Valoarea despagubirii se stabileste prin calcule valuta/ron la data accidentului.
Nu inteleg termenul de "valoare maxima".Despagubirea se stabileste prin calcul iar suma obtinuta nu este cuprinsa intre doua limite (min/max).
Link-ul nu este functional.Functie de capetele de cerere din proces, puteti cere alte depagubiri pt. eventuale prejudicii suplimentare adecvate.Un avocat s-ar pricepe f. bine si v-ar fi de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pagubit nemultumit de despagubirea oferita de rca -dauna totala Andi Ghimisi Andi Ghimisi Am produs o tamponare in urma careia am avariat un autoturim.Socitetatea de asigurari unde am RCA-ul,conform modelului de calcul specific (vechime,km la bord ... (vezi toată discuția)
Nelamurire dosar dauna totala casco pe regres gogoletu gogoletu La inceputul lunii martie am avut un accident. Am decis sa apelez la polita Casco pe regres deoarece vinovatul era asigurat la o societate cu care service-ul ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare dauna.la unii dauna totala la ceilalti nu claus10 claus10 In urma cu 1 luna si jum a avut un eveniment auto.Cineva a intrat in intersectie pe rosu si m-a lovit din lateral.Tipu era asigurat la Omniasig.Am deschis ... (vezi toată discuția)