am un dosar penal pentru furt din magazin, am fost dusa la politie si amprentata, fotografiata, mi s-au luat declaratii si cred ca acum sunt urmarita penal. Mi-au spus ca mi-a trecut glontul pe la ureche si ca data viitoare va fi grav
Politia sau parchetul vor informa angajatorul in speta Ministerul apararii eu fiind angajat la ei (functionar public)? mentionez ca politia nu mi-a cerut detalii despre angajator m-au intrebat cu ce ma ocup si am spus ca sunt consilier la o firma.
Daca primesc amenda administrativa cei de la minister vor afla daca vor face verificari in cazier?
Presupun ca aveti si grad, nu sunteti personal contractual. Militarii carora li se aplica amenzi sunt trecuti in rezerva. Scrie in statuul cadrelor militare. Si aveti dvs obligatia sa anuntati angajatorul.
In plus, politistul, mai ales daca nu sunteti f tinar, se prinde imediat unde lucrati. De regula, mai ales la cei care s-au incadrat mai demult, apare in baza de date locul de munca.
Trebuie sa anuntati angajatorul. Retragerea autorizatiei de acces la informatii clasificate este cel mai mic lucru care se poate intampla. Si, oricum, chiar daca veti fi doar amendat, cand veti solicita prelungirea autorizatiei ce veti face? Veti bifa in fals in formularul de solicitare? Stiind ca se fac verificari? Adica o tineti din infractiuni in infractiuni?
sunt functionar public, nu militar, in formular dk voi primi o amendaa administrativa voi bifa ce trebuie adica casuta cu da, ulterior voi vedea ce se hotaraste
De regula, da. In fond, cand va schimbati buletinul va treceti profesia in formular.
Si amenda administrativa va ramane acolo, in bazele de date, nu se sterge. Fiind oarecum in sistem ar trebui sa stiti aceste lucruri.