avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Va rog din suflet raspuns urgent, sunt amenintata si ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Va rog din suflet raspuns urgent, sunt amenintata si santajata de tatal copilului meu!

buna seara va rog din suflet ajutati ma sunt disperata si la capatul puterilor :(

dupa indelungi discutii cu fostul sot legat de pasaportul celui mic ieri primesc un mail in care acesta ma invita maine la 9 dim la pasapoarte si mi cere sa ii confirm in scris ca sunt de acord desi acesta e cel care a refuzat pana acum acest drepg al copilului si m a santajat in fel si chip ( cu partajul - sa accept sulta si imi semneaza, ca il tine pe copil la el impotriva vointei lui acesta manipulandu l cu tot felul de promisiuni... mentionez si ca acesta nu are grija de minor si pot demonstra cu acte medicale,martori si inscrisuri de la gradinita ca ori de cate ori l a luat l a neglijat imbolnavindu l) in aceasta seara insa la telefon fostul sot mi a spus ca nu semneaza nimic daca nu il las pe el sa ridice pasaportul ( din moment ce nu are cuvant si nu pot avea incredere in el dar mai ales nu pleaca nicaieri) sunt obligata sa accept aceasta situatie in care sunt vesnic la mana dansului , hartuita,santajata,amenintata iar copilul moneda si arma in mainile lui impotriva mea ???

ce pot face sa inchei acest nesfarsit cosmar ?

cum ii pot demonstra ca exista legi si ptr cei ca el? sunt amenintata ca ma calca cu masina , ca maine,poimaine o sa fiu elodia 2 ...am martori !!!

hotararea de divort este definitiva si irevocabila cu stabilire minor la mine si custodie comuna insa detin dovezi, martori , inscrisuri si inregistrari care arata neglijenta,dezinteresul , punerea in pericol a educatiei si cresterii normale a copilului si faptul ca se foloseste de cel mic pentru a obtine la partaj ce isi doreste :((

este normal sa ridice el pasaportul copilului?
mentionez ca nu pot avea incredere in el si ca este deosebit de violent (am 3cert medico legale si o plangere in cadrul careia se daduse inceperea urmaririi penale dar pe care am fost fortata sa o retrag amenintata fiind de acesta ca vine noaptea ms arunca de la 10 si pe mine si pe copil iar politia va ancheta sinuciderea mea :((( acesta avand chei de la casa fiind proprietar iar eu ne avand dreptul de a schimba yala - dormim terorizati de 2 ani cu scaunul in usa de la intrare ...) nu stiu sincer cat voi mai putea traii asa va rog ajutati ma , sfatuiti ma ce sa fac ?!

va multumesc din suflet si astept un raspuns cat mai repede ptr ca maine nici nu cred ca se va prezenta la pasapoarte iar daca o va face imi e frica de el si nu stiu cum sa procedez ca sa nu ridice el actele copilului .
traiesti in romania?la prima agresiune suna la 112,schimbi domiciliu si ceri interdictie.simplu
ia copilul si pleaca
Ultima modificare: Duminică, 19 Mai 2013
gi-jane2, moderator
Apeleaza aici. Te vor ajuta cu tot ce ai nevoie. Inclusiv sa obtii ordin de restrictie impotriva sotului si sa ai liniste cu copilul.

[ link extern ]

Centrul de consiliere Casa Blu
Aleea Negru Voda Nr. 4 Bl. C3A Sc. 3 Et. 3 Ap. 43
Sector 3 Bucuresti
Tel/fax: 021 - 311 46 36
Persoana de contact: Larisa Melencu, Asistent Manager
E-mail: larisa.melencu@adpharma.com

Sau aici : "Casa Andra" - centru nou infiintat in Bucuresti. Numar de telefon 0800821218, unde pot fi obtinute informatii cu privire la acest domeniu si o adresa de email ajutor@adra.ro.

De asemenea, victimele violentei domestice pot apela si la numar de urgenta 112

Sper sa rezolvi. Dar nu mai sta. ACTIONEAZA !
Krissia ., Alte profesii
brokenangel a scris:

buna seara va rog din suflet ajutati ma sunt disperata si la capatul puterilor :(

( cu partajul - sa accept sulta si imi semneaza

Bună...
Nu am experienţă...dar ai zis ceva de partaj...şi sultă...şi din ce am citit...cam aici poţi analiza pentru rezolvare.
Eu in primul rand as zice sa nu mai fii intimidata de santajul lui. Cu asta el stie ca te are la mana. Trebuie sa fii mai puternica si cand te ameninta sa zici doar \"foarte bine\" si sa anunti de fiecare data politia. Nu-l mai lasa sa te ameninte sau ignora amenintarile si anunta autoritatile sa le aibe in scris de fiecare data.
Cu pasaportul, tu trebuie sa il iei din moment ce copilul sta la tine deci nu trebuie sa intri cu el in discutii pt asta. La pasapoarte le zici si le arati cu acte ca ei trebuie sa ti-l inmaneze tie.
Prea multe discutii cu tatal copilului nu ajuta si daca te vede speriata de fiecare data va profita. Cu calm rezolvi mai multe.
Am fost si eu in situatia asta si cu calm si fara sa bag in seama toate amenintarile acum dupa cativa ani ne ocupam de copil f bine fiecare. Sper sa reusesti. Tine minte ca copilul tau are nevoie de o mamica puternica si care are in vedere ce-i mai bine totdeauna pt el.
rex70, utilizator
Acest conflict nu se rezolva prin instanta sau prin plangeri penale. Si daca urmati aceasta cale......relatiile sunt deteriorate definitiv.
Adica trauma va continua si va fi si mai mare! Si copilul va avea mai mult de suferit.
Nu cunosc foarte bine relatia dintre copil si tata decat din relatarile dumneavoastra.
Nu se cunosc valoarea bunurilor partajate, pensia de intretinere, sulta, salariul tatalui, cum v-ati cunoscut, vechimea relatiei, motivul pentru care ati divortat.....etc.
Sunt multe motive ce trebuiesc luate in calcul....
Incercati sa luati legatura cu un mediator....

Alte discuții în legătură

Divort si custodie mirel1987 mirel1987 Buna Ziua! Ma numesc Simona, am 27 de ani. casatorita. Avem o fetita impreuna in varsta de 3 anisori. de ceva timp nu ma mai pot intelege cu sotul, este ... (vezi toată discuția)
Divort Sandra-Gabriela Sandra-Gabriela Buna ziua.Vreau sa divortez de sot,dar nu stiu cum.Sfatui-ti-ma,va rog!Sunt disperata.Am un baietel de 10 ani si vreau sa stiu ce sanse am sa castig custodia ... (vezi toată discuția)
As dori sa stiu daca cer un ordin de protectie exista totusi drept de vizitare al copilului minor de 6 ani? Vicky1 Vicky1 Buna seara. In cazul in care se obtine un ordin de protectie impotriva tatalui agresiv, fostul sot si acesta cere sa isi vada copilul, mai are acest ... (vezi toată discuția)