buna seara va rog din suflet ajutati ma sunt disperata si la capatul puterilor :(
dupa indelungi discutii cu fostul sot legat de pasaportul celui mic ieri primesc un mail in care acesta ma invita maine la 9 dim la pasapoarte si mi cere sa ii confirm in scris ca sunt de acord desi acesta e cel care a refuzat pana acum acest drepg al copilului si m a santajat in fel si chip ( cu partajul - sa accept sulta si imi semneaza, ca il tine pe copil la el impotriva vointei lui acesta manipulandu l cu tot felul de promisiuni... mentionez si ca acesta nu are grija de minor si pot demonstra cu acte medicale,martori si inscrisuri de la gradinita ca ori de cate ori l a luat l a neglijat imbolnavindu l) in aceasta seara insa la telefon fostul sot mi a spus ca nu semneaza nimic daca nu il las pe el sa ridice pasaportul ( din moment ce nu are cuvant si nu pot avea incredere in el dar mai ales nu pleaca nicaieri) sunt obligata sa accept aceasta situatie in care sunt vesnic la mana dansului , hartuita,santajata,amenintata iar copilul moneda si arma in mainile lui impotriva mea ???
ce pot face sa inchei acest nesfarsit cosmar ?
cum ii pot demonstra ca exista legi si ptr cei ca el? sunt amenintata ca ma calca cu masina , ca maine,poimaine o sa fiu elodia 2 ...am martori !!!
hotararea de divort este definitiva si irevocabila cu stabilire minor la mine si custodie comuna insa detin dovezi, martori , inscrisuri si inregistrari care arata neglijenta,dezinteresul , punerea in pericol a educatiei si cresterii normale a copilului si faptul ca se foloseste de cel mic pentru a obtine la partaj ce isi doreste :((
este normal sa ridice el pasaportul copilului?
mentionez ca nu pot avea incredere in el si ca este deosebit de violent (am 3cert medico legale si o plangere in cadrul careia se daduse inceperea urmaririi penale dar pe care am fost fortata sa o retrag amenintata fiind de acesta ca vine noaptea ms arunca de la 10 si pe mine si pe copil iar politia va ancheta sinuciderea mea :((( acesta avand chei de la casa fiind proprietar iar eu ne avand dreptul de a schimba yala - dormim terorizati de 2 ani cu scaunul in usa de la intrare ...) nu stiu sincer cat voi mai putea traii asa va rog ajutati ma , sfatuiti ma ce sa fac ?!
va multumesc din suflet si astept un raspuns cat mai repede ptr ca maine nici nu cred ca se va prezenta la pasapoarte iar daca o va face imi e frica de el si nu stiu cum sa procedez ca sa nu ridice el actele copilului .
Stimata doamna imi permit sa va dau un sfat. Daca tot va permiteti sa mergeti la,, Disney sau oriunde in alta parte,, cred ca va puteti permite sa va schimbati locuinta sau eventual sa stati cu chirie pentru a nu mai fi abuzata emotional sau / si fizic atat dumneavoastra cat si copilul . Cred ca pentru copilul dumneavoastra este foarte important sa traiasca intr-un mediu securizat si apoi sa va ganditi cum puteti rezolva cu partajul , cu decaderea din drepturi cum va fost sugerat sau cu custodie unica. Va trebuie timp de gandire in liniste si fara resentimente. Stiu ca va este greu , insa pentru linistea copilului dumneavoastra va trebui sa va decideti intr-un fel sau altul.Aveti toate argumentele si nu va trebuie decat curajul de a merge mai departe. O sa dureze ceva timp dar nu disperati si nu va lasati intimidata de amenintari. Mergeti la toate institutiile abilitate la orice amenintare , acoperiti-va de hartii care vor avea valoare in orice proces.
Divort
Sandra-Gabriela
Buna ziua.Vreau sa divortez de sot,dar nu stiu cum.Sfatui-ti-ma,va rog!Sunt disperata.Am un baietel de 10 ani si vreau sa stiu ce sanse am sa castig custodia ... (vezi toată discuția)