avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Intarziere eliberare titlu de proprietate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Intarziere eliberare titlu de proprietate

in urma cu doi ani am facut masuratori topo la un teren am depus documentele la primarie si de atunci ma tot duce cu vorba ca mai dureaza ca vino saptamana viitoare etc,ieri am depus o cerere prin care cer eliberarea titlului de propietar,moment in care mi s-a spus din nou ca maidureaza ca acum se face si cadastru.
Cum este legea ?In cat timp trebiue s-ami dea titlul?ce sa fac s-al obtin mai repede?I
In urma cereri o sa primesc un raspuns scris? ca de vorbe mam saturat
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 22:26, 13 Iunie 2013
Intrarea în vigoare a Legii nr. 165 din 2013 suspendă retrocedările de terenuri, punerile în posesie și emiterea titlurilor de proprietate. Conform Legii nr. 165 din 2013 privind finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România, toate unitățile administrativ-teritoriale trebuie să facă analiza suprafețelor și imobilelor care au mai rămas de restituit proprietarilor. In cat timp se va realiza aceasta analiza? ramane de vazut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a dat lege prin care se sisteaza eliberarea titlurilor de proprietate?!!! neagu ctin neagu ctin am depus acte la primarie ptr eliberarea unui titlu de proprietate. Au fost trmise la consiliu judetean si s-a intors hotararea aprobata. Acum am fost anuntat ... (vezi toată discuția)
Actele care stau la baza titlului de proprietate pt paduri addi68 addi68 Buna ziua, Va rog frumos puteti sa-mi spuneti care sunt actele si actul normative care stau la baza emiterii Titlului de proprietate pentru retrocedarea unei ... (vezi toată discuția)
Legea 165 din 2013 matekevin matekevin Buna ziua. Ma intereseaza ca anexa 9 din legea 165 din 2013 cade sub informatii publice sau nu? Daca da atunci cum pot sa ajung in posesie? Multumesc. (vezi toată discuția)