avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACTELE NECESARE INCHEIERII CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACTELE NECESARE INCHEIERII CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA

Firma la care ma angajez imi solicita "Dispozitie de repartizare" de la Agentia locala pentru ocuparea fortei de munca, ca si act obligatoriu (repartitie de la somaj...).
Eu nu am fost in somaj, mi-am dat demisia de la o firma si m-am dus la alta.
Sunt din provincie si am mutatie pe Bucuresti, sector 2. Este acest act obligatoriu? Iar daca da, de unde sa il iau? Care sunt actele obligatorii incadrarii in munca (incheierii unui contract de munca pe durata nederminata)?
Multumesc,
Tudor
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 15:50, 17 Aprilie 2005
Si eu am aceeasi problema. Numai ca la mine e mai complicat.
Eu sunt din Bacau, am mutatie pe Iasi (pt facultate) insa m-am angajat la Bucuresti de curand la un ziar ca corespondent.
Mi se cer si mie REPARTITIE DE LA Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca si ADEVERINTA MEDICALA (apt de munca),si nu stiu din ce oras sa le iau. Bucuresti? Iasi? Bacau???
Si va rog, explicati-mi si mie ce trebuie sa fac pentru a avea aceasta repartitie? Am inteles ca am nevoie de niste acte date de firma cu care sa merg la Angetia Jud. de Ocupare a F. de munca. Ce acte???
Ei repartitie de la locul unde urmeaza sa fii angajat
scuze.
De la AJOFM unde urmeaza sa fii angajat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati de efectuat la ajofm in mometul unei noi angajari OanaLH OanaLH In momentul in care vreau sa angajez un om in firma, cei de la AJOF cer sa depui la ei anexa1 - privind situatia locurilor vacante! Firma a gasit pe cont ... (vezi toată discuția)
Repartitie ajofm Alexxandra04 Alexxandra04 Buna ziua! Urmeaza sa ma angajez incepand cu 1 ian 2009. Am primit lista cu documentele necesare, dar am o intrebare legata de repartitia de la fortelel de ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cim la itm GeorgeRV GeorgeRV 1.Cele 20 zile legale ptr inregistrarea CIM sunt calendaristice sau lucratoare ? 2.Poate si angajatul sa depuna CIM la ITM ? 3.Care sunt documentele care ... (vezi toată discuția)