avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zilieri
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zilieri

Bună ziua!
Sunt ad-tor de asociaţie. Am avut nevoie de cineva care să desfunde o coloană de evaluare apă pluvială. Am găsit un vecin care s-a oferit, a rezolvat şi l-am plătit cu 5o de lei. Cum pot să scad legal aceşti bani? Trebuie să-l evidenţiez ca zilier şi să-l raportez la ITM sau există şi o altă variantă?
Mulţumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dorina27 , utilizator 13:38, 26 Mai 2013
@Adriantot,
va multumesc f. mult.cu respect Dorina
Ultima modificare: Duminică, 26 Mai 2013
Adriantot, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata muncii ocazionale (reparatii) intr-o asociatie de proprietari costelmardare costelmardare Asociatia noastra are nevoie ocazional sa foloseasca pentru reparatii la instalatiile comune, meseriasi care insa nu doresc forme de plata/angajare ca ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in registrul de casa migaste migaste Sunt administrator, avem un restantier care nu are venituri corespunzatoare si are datorii mari la asociatie; fiind un om priceput s-a hotarat sa presteze ... (vezi toată discuția)
Achizitie materiale lucrare...spatiu comun viorelh viorelh Intentionam sa imprejmuim parcarea privata a blocului si montarea unei porti mobile. Toate bune si frumoase.......acord de principiu locatari...certificat ... (vezi toată discuția)