avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungirea delegarii fara acodul angajatului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungirea delegarii fara acodul angajatului

Poate fi considerat accept pentru prelungirea delegarii peste termenul de 60 de zile continuarea activitatii la locul delegarii?
Mentionez ca angajatorul nu a specificat un interval de timp in delegarea initiala si sunt mentinut in delegare de aproape 4 luni.Nu mai doresc prelungirea delegarii.
Doresc sa stiu daca sunt in termen sa pot promova o actiune in justitie pentru anularea dispozitiei.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 26 Mai 2013
In litigiile de munca, sarcina probei ii incumba angajatorului . In principiu, la expirarea perioadei de delegare angajatorul trebuia sa va solicite acordul privind prelungirea delegarii sau trebuia sa emita o decizie privind incetarea delegarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare contract de munca victorm86 victorm86 Doresc sa stiu daca necontestarea sau contestarea tardiva a unei dispozitii prin care se modifica unilateral clauze esentiale ale unui contract de ... (vezi toată discuția)
Deplasare in delegatie arakys arakys Buna ziua! Conform legii, cate zile lucratoare dintr-o luna, angajatul poate fi trimis in delegatie ? Multumesac anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Incalcare abuziva a conditiilor delegarii aidu aidu Am fost delegat de angajator sa lucrez in strainatate, delegatia fiind stabilit sa se incheie la 16 decembrie 2013, cand urma sa intru in concediu, pe care ... (vezi toată discuția)