buna ziua as dori si eu un raspuns daca stiti cumva...anul trecut a decedat tatal meu si avea ceva datorii la taxe si impozite neplatite,acum mi-a venit cu dobanda cu tot o suma in jur de 25. de mil,aveam 2 masini pe numele lui si casa inclusiv...fiind urmasii lui normal k masinile si casa ne-a ramas noua,imi spuneti putin ma pot executa silit de bunuri pt neplata impozitului..?? eu am cerut o amanare in rate ceva caci nu imi permit acum chiar nu am bani X-(
pentru suma oricat ar fii fost ea banuiesc ca nu merita o casa si 2 masini...cat despre lumea rea din pacate ceri o parere si baga frica in tine in loc sa-ti de-a un raspuns mai linistitor hihihih exista si virtual :)) mi se pare absurd am citit si eu legea acum nu stiam k preiei si datoriile defunctului..stiu eu daca avea o datorie la banca ce faceam?? am citit si am vazut ca si datoriile se mostenesc odata cu succesiunea.ms de raspuns
Tatăl meu a murit în august 2014. Pe numele lui am primit de la ANAF 2 plicuri. Unul este pentru pământul de lângă casă (casa e a fratelui meu) al cărui impozit l-a plătit mama şi unul pentru plata impozitului unei firme sau PFA (nu ştim sigur că nu ne spunea). Ce putem face pentru a şterge această a doua datorie la ANAF?
Card de credit
sonigeanina
Buna ziua
Va multumesc din suflet pentru ceea ce faceti si ma bucur foarte mult ca am gasit in sfirsit un ajutor.Am si eu o mare problema cu EOS KSI.In urma ... (vezi toată discuția)