Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

In urma unui control ITM, am reusit sa ocolesc o amenda, insa m-am ales cu 4 masuri necesare si obligatorii ce trebuie indeplinite pana la data de 30.05.2013.....
 Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

...
Problema este ca din totalul de 4 masuri poate fi indeplinita doar una. Stiu ca asta inseamna amenda sigura.Intrebarea mea este cand vine amenda? ....
~ final discuție ~
 ayenergymold	                   

buna seara,sunt directorul unei societati comerciale,am fost amendat de itm cu suma de 5000 lei,pt netransmiterea prin fax a anexei 3 cu raspunsul la masurile ... (vezi toată discuția)
	                    ayenergymold	                   

buna seara,sunt directorul unei societati comerciale,am fost amendat de itm cu suma de 5000 lei,pt netransmiterea prin fax a anexei 3 cu raspunsul la masurile ... (vezi toată discuția)

lmathe	                   

Buna
Mi-am dat demisia pe 11.07.2008, mi s-a incheiat CIM la data de 28.07.2008, pe 03.08.2008 am si primit cartea de munca, pe 10.08.2008 trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)
	                    lmathe	                   

Buna
Mi-am dat demisia pe 11.07.2008, mi s-a incheiat CIM la data de 28.07.2008, pe 03.08.2008 am si primit cartea de munca, pe 10.08.2008 trebuia sa primesc ... (vezi toată discuția)

dorintabirta	                   

Bună ziua. Inspectorii ITM pot aplica sancțiuni în cazul în care reprezentanții lucrătorilor în CSSM nu îndeplinesc prevederile Art. 55 din HG 1425 ... (vezi toată discuția)
	                    dorintabirta	                   

Bună ziua. Inspectorii ITM pot aplica sancțiuni în cazul în care reprezentanții lucrătorilor în CSSM nu îndeplinesc prevederile Art. 55 din HG 1425 ... (vezi toată discuția)