avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua !
am si eu o problema , mi s-a furat laptopul pe care era instalata aplicatia pentru revisal, implicit am pierdut toate datele introduse . Se poate face cumva "import"din on-line sau trebuie sa introduc din nou manual toate datele angajatilor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:21, 28 Mai 2013
Nu se poate face import din on-line. Va puteti adresa ITM-ului local pentru a va pune la dispozitie baza de date, cu datele firmei dvs, insa din cate stiu aceasta baza nu se mai transmite angajatorilor.
Va trebui sa va refaceti baza de date, insa cu grija pt a nu se dubla CIM. Va sfatuiesc sa ii informati pe cei de la ITM.
Va trebui sa refaceti manual baza de date.
Recuperarea bazei de date de la ITM este anevoioasa ,iar unele ITm-uri nu mai fac asa ceva din cauza celor care au creat acest program.
Multumesc,am dosarele de personal,datele firmei,am toate datele ,doar ca este ceva de munca si...ma gandeam sa mai scutesc ceva,dar...se pare ca trebuie sa fac totul manual si...sa-mi fie invatatura de mine pt mine si pt cei ce mai citesc aici sa faca backup la datele de pe hard ...in caz ca...se intampla ceva neprevazut.
Salvati baza de date din Revisal. Aveti aceasta posibilitate in Ïnstrumente-Salvare baza de date.
Inca o data va spun sa aveti grija la refacerea bazei de date. Nu e o operatiune usoara si s-ar putea solda cu dublarea CIM.
" Ersin

Pentru o mai buna solutionare, puteti solicita de la ITM un extras Revisal ,astfel incat sa puteti vedea anumite date de inregistrare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdere date revisal IONCRETU IONCRETU am avut o defectiune hard, s-a dus sistemul de operare, am pierdut datele revisal. Am o salvare backup din 2012, o pot folosi si apoi completa cu ultimele ... (vezi toată discuția)
Probleme cu preluarea bazei de date revisal modimpex modimpex buna seara! am urmatoarea problema cu care as dori sa ma ajutati: am preluat contabilitatea unei asociatii de formare profesionala de la vechea firma de ... (vezi toată discuția)
Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)