As vrea sa stiu daca,te pot da afara din firma(se fac restructurari)daca sunt insarcinata in 4 saptamani.
Ma puteti ajuta va rog cu un sfat ,aici nu stie nimeni ca sunt insarcinata insa imi este teama sa nu ma de-a afara.
Nu va poate diminua salariul fara acordul dvs. Pentru diminuare e necesar un act aditional care are nevoie de samantura ambelor parti. Pur si simplu nu il semnati.
Revin din nou cu rugamintea ,sa ma ajutati ...vreau sa ii anunt in scris pe sefii mei dar nu stiu ce trebuie sa scriu.
Mentionez ca joi am primit o notificare in care ma anuntau ca m-i se desface ctr de munca cf art.65(1) ...(restarnagere activitate).
Eu i-am spus sefei mele ca sunt insarcinata ,mi-a spus sa auc de la medic insa,tot am semnat acea notificare.
Ideea este ca nu stiu ce sa scriu ,sa nu-mi afecteze cu ceva.Din partea ei ma astept la orice.
Notificarea este facuta cu 29.05.13 .
Perioada de sarcina
morys
Exiata vreo prevedere legala conform careia o angajata aflata in gravidie trbuie sa isi anunte angajatorul referitor la termenul de nastere sau mai stiu eu ce ... (vezi toată discuția)