avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata prestare servicii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata prestare servicii

Buna ziua,

Exista vreun text de lege care sa nu permita unui prestator de servicii sa solicite (prin contract) plata cu un anume timp inainte de termenul la care incepe furnizarea serviciului respectiv?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 20:07, 31 Mai 2013
Nu.
Prin clauzele contractului de prestari -servicii puteti prevedea ca plata pretului sa se faca in avans, in procent de ___%, iar diferenta la finalizarea lucrarii.
De asemenea, puteti prevedea ca prestarea sa inceapa in termen de ___ (luni) de la data platii avansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata lucrărilor după expirarea contractului Claudia Voșlobeni Claudia Voșlobeni Sunt persoană juridică și am încheiat un contract de prestări servicii. Contractul s-a încheiat la termen, dar lucrările noastre , depuse în termenul ... (vezi toată discuția)
Contract de executie valica_21 valica_21 buna ziua.lucrez la o firma de constructii si montare geam termopan.am conceput un contract de executie lucrari si am parcurs urmatoarele puncte:partile ... (vezi toată discuția)
Contract de executie lucrari aartist aartist Am incheiat un contract in care se prevede ca pentru nexecutarea si nepredarea la termen a lucrarii, beneficiarul are dreptul la daune interese de 30% din ... (vezi toată discuția)