avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea M-am saturat de anumiți furnizori
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

M-am saturat de anumiți furnizori

Nu sunt de acord cum ne calculeaza facturile distribuitorii de utilitati.
LA fiecare factura au adugat mai multe pozitii si la distrigaz calculeaza in asa fel factura ca o umfla cum vor iei . In contract nu e specificat nimic cum se calculeaza facturile si care este pretul energiei si al gazului . Maresc pretul cand vor iei si fac miliarde si nimeni nu ia nici o masura..
Chiar nu putem sa-i dam in judecata ?
Cel mai recent răspuns: mariustec , utilizator 17:10, 1 Iunie 2013
e, e, trebuie sa recunoasteti, foarta buna reglementarea cu captiv...

ca putea fi mai nasol, mai demoralizant, sa ne numeasca... Prinsi și lipsiti de libertate; prizonieri:rolleyes: (închisi, legati:rolleyes: ori opriti să fugă... ) (Dex)
Buna ziua..toate astea se intampla tot din cauza noastra a tuturor ptr ca nu avem spirit civic si nu le cerem socoteala celor alesi de noi prin vot liber atunci cand "scot" cate o lege care este gandita "cu dedicatie" ptr cercul lor...in concluzie eu cred ca ne meritam soarta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcularea consumului la locuintele anl Ian74 Ian74 Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc de lociunte ANL utilat cu o centrala comuna pentru incalzirea apei menajere si incalzire. Intrebarea mea este daca este normal ... (vezi toată discuția)
Taxa deconectare/reconectare energie electrica Luena Luena Buna seara Ma confrunt cu următoarea problema: am fost debransata de la energia electrică fara o notificare sau preaviz, in prealabil. Acum, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Clauză abuzivă în contractul cu electrica s.a., care nu concordă cu legislaţia din domeniul energiei electrice. zxc1 zxc1 Am găsit o clauză abuzivă în contractul cu Electrica S.A., care nu concordă cu legislaţia din domeniul Energiei Electrice, dar încalcă şi Legea ... (vezi toată discuția)