avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartizare apa rece centrala termica de apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartizare apa rece centrala termica de apartament

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie o modalitate si baza legala pentru aceasta in cazul in care 2 luni de zile eu am 3 persoane cu centrala termica de apartament, dar nu s-a dat nici un index la contor. Cum repartizez apa rece la dansii? Eu nu am gasit nimic in legislatie privitor la asa ceva, asa ca pe lista de intretinere ei nu figureaza cu sume la gaze, la apa calda si caldura, iar la apa rece au fost la pausal ca si ceilalti chiar daca ei au centrala si folosesc apa rece pentru prepararea apei calde. Nu stiu sa fie vreun procent ceva pentru dansii la aceasta treaba. Stiu ca in mod normal erau obligati. Abia cu lista pe luna iunie 2013 o sa aiba trecuti metri cubi. Pe lista lunii aprilie a fost repartizata apa rece cum am descris mai sus, la fel va fi si pe mai pe care o voi afisa acum.
Atunci va dati seama ce administrator bun este cel care i-a spus prostia asta sau poate i-a spus bine si a inteles el gresit sau poate a inteles dar a vrut sa faca scandal. A vrut sa ma si bata aseara ca nu ii dau dreptate si am chemat politia si l-a potolit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce act normativ reglementeaza facturarea apei in sistem pausal Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca poate cineva sa-mi spuna care este actul normativ care reglementeaza calcularea consumului de apa, in cadrul asociatiilor ... (vezi toată discuția)
Montare apometre annesis annesis Buna ziua, La noi in bloc nu sunt montate apometre si consumul este pe nr de persoane, ceea ce ma dezavantajeaza. Cum pot face ca sa montez apometre si sa ... (vezi toată discuția)
Consum pausal marida marida Pentru o asociatie de proprietari din Bucuresti, care este consumul pausal pentru apartamentele necontorizate la apa rece si apa calda? Exista o lege in care ... (vezi toată discuția)