De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Cînd o fată se-ndrăgosteşte, apropiaţii ei o susţin:
- Asta e. Ia zi, cine-i idiotul?
Cînd un băiat se-ndrăgosteşte, apropiaţii lui îl susţin:
- Asta e, idiotule! Ia zi, cine-i fata?
Un instructor de parasutism face instructaj cu cativa incepatori. Unul dintre ei intreaba:
- Si daca nu mi se deschide parasuta principala si nici cea de rezerva, cat timp voi zbura pana la pamant?
- Tot restul vietii!
Seful catre secretara:
- Ce faceti duminica?
Secretara (cu speranta in glas):
- Nimic.
- Atunci permiteti-mi sa va reamintesc: astazi nu este duminica!
Niciodată sa nu te îndoieşti de frumuseţea ta! Ţine minte: cântarul e defect, lumea e invidioasă şi oglinda e strâmbă!
Merge Alinuţa la mama sa:
- Mama, pot să stau pe calculator?
-Desigur! Dar să nu cazi!
Grecia n-ar fi ajuns niciodată în situaţia asta dacă Atena n-ar fi cheltuit ca Sparta.
Dacă aveţi de gând să mergeţi în cazino, îmbrăcaţi cei mai frumoşi chiloţi. S-ar putea să vă întoarceţi acasă numai în ei!
Clanurile de interlopi s-au baricadat în case după ce au auzit că de Halloween umblă mascaţii din poartă în poartă.
99% din convorbirile telefonice ale românilor sunt pălăvrăgeală aiurea, anunţă Serviciul Român de Informaţii!
Tu unde te-ai născut?
- La spital.
- Dar ce ai avut?
Studenţii europeni strâng bani pentru studii. Studenţii români strâng pentru examene!
I-am spus dentistului meu că mi s-au îngălbenit dinţii. Sfatul lui a fost să-i asortez cu o cravată maro…
Dacă Cristiano Ronaldo și-ar rupe piciorul de fundul lui Jenifer Lopez, atunci suma comună achitată pentru cei doi ar falimenta toate companiile de asigurare din România.
Titlu în ziar: “Blocaţi în Austria: Nouă turişti români, izolaţi din cauza zăpezii…”
Românii oriunde s-ar afla, iarna îi prinde pe nepregătite.
Inconvenientul să faci dragoste cu o eschimoaşă este că petreci cu ea o noapte şi a doua zi te trezeşti cu ea însărcinată în şase luni.
:D
"Nicolae Ceauşescu în vizită la Căminul Studenţesc.
Studenţii, nemulţumiţi de cantină, cer să li se mărească îndemnizaţia.
Se aprobă creşterea de la 10 lei la 12 lei pe zi.
Urmează vizita la o puşcărie, unde deţinuţii sunt şi ei nemulţumiţi.
Se aprobă creşterea îndemnizaţiei de la 5 lei la 50 de lei.
Ion Gheorghe Maurer e revoltat şi cere explicaţii.
Atunci Ceauşescu îi zice:
-Taci ma, nu fi prost, că noi studenţi nu mai ajungem."
Azi am picat examenul la biologie. La intrebarea "Ce intalnim cel mai des in celule?" se pare ca "tigani" nu e raspunsul corect.
În faţa Palatului unui super bogat şeic arab opreşte un autocar plin de femei în vârstă. Acesta, plictisit, îşi întreabă servitorii:
- Cine sunt? Iar turişti?
- Nu stăpâne, sunt soacrele Dumneavoastră!
Realitate romaneasca:
Cand a venit la mine amantul, a vazut tot blocul. Dar cand au intrat hotii, toti dormeau!
Ora de religie în scoala. Profesoara:
- Si copii amintiti-va permanent: cei care vor învata pentru note de 9 si 10 vor nimeri în rai, cei care vor învata pentru 4 si 5 vor nimeri în iad, ...întelegeti ?
Bula:
-Doamna profesoara, sa înteleg ca nimeni nu va termina scoala asta viu?!
= Ce diferenta este intre femei si barbati, in ceea ce priveste dorintele?
- Femeile vor multe, dar de la unul si acelasi barbat.
- Barbatii vor acelasi lucru, dar de la mai multe femei!
==========================================
=Un barbat la librarie catre vinzatoare:
- As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie"!
- Utopie si SF-uri la etajul 1, va rog!
=========================================
= Avantaje si dezavantaje in casatorie:
Avantaj - ti se aduce micul dejun in pat.
Dezavantaj - in fiecare zi de catre aceeasi persoana.
========================================
= Viata barbatilor este ca o zebra: blonda, bruneta, blonda, bruneta...
A femeilor, ca o gradina zoologica: bou, magar, maimuta...
========================================
= Discutie intre un barbat si o femeie: - Unde este zaharul?
- Da' chiar nu vezi?!?? Zaharul e in borcanul de cafea, pe care scrie „Sare”. Dar momentan e gol!
Un indian Navajo sta langa un agent de vanzari, pe o banca in parc…
Intre ei se afla o punga mare de hartie…indianul se uita fix, de ceva timp, la punga.
- Vrei sa stii ce e in ea?, intreaba agentul de vanzari. Indianul da afirmativ din cap.
- E o sticla de vin, am luat-o pentru nevasta-mea.
Indianul tace o vreme, apoi zice:
- Bun schimb ai facut…
Anunt pe usa de la intrare intr-un bloc: "Pierdut câine. Pekinez 3 ani..."
Dedesubt scris cu pixul: "ªi asta e doar începutul. Plăteste-ti gazul!"
La un cinematograf satesc din rula un film istoric despre Mihai Viteazu. La un moment dat a venit replica : "Victorieee!..."
In acel moment, tanti Victoria se trezi brusc din somnul pe care o luase in timpul filmului, mai de la muncile campului, mai de la paharele… si, buimacita, sari din scaun cat colo si striga: "Nu da Vasile, ca acuma viu!"
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)