De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
De ce este si Romania tara tuturor posibilitatilor. Iata cateva motive care ne fac sa fim optimisti. :tooth:
1.România e singura ţară în care te uiţi când altul munceşte şi iei spor de vedere bună.
2.Toată lumea împarte cu tine ce are: manelele din maşină, gripa din autobuz şi nevasta de acasă.
3.Pentru că cetateni de-ai nostri au încercat să faca mici la Paris şi nu le-au ieşit decât manete de Citroen.
4.Pentru că aici marinarul a ajuns preşedinte. Vă daţi seama unde poţi să ajungi ca pompier ?
5.Pentru că doar în România sunt mai multe maybachuri decât milionari şi mai mulţi milionari decât firme.
6.Pentru că avem şi noi Silicon Valley, dar nu între două dealuri din California, ci între doi sani in Dorobanţi.
7.Pentru că de aici poţi să pleci repede, nu te reţine nimeni.
8.Doar aici te poţi bucura de ospitalitatea proverbială a poporului român: în trafic toată lumea vrea sa aibă o relaţie intimă cu mama ta şi să-ţi iubească copiii, morţii şi răniţii.
9.Doar aici, pentru că-i picată din cer, zăpada este considerata sfântă,… odată ce s-a aşezat pe şosea, o lună de zile nu o atinge nimeni…
10.La noi zăpada şi bătaia sunt rupte din Rai.
11.Avem cea mai bună şaorma, chiar dacă arabii la noi sunt minoritari.
12.Pentru că doar aici există nume ca Simona Sensual… şi culmea, nu este actriţă de filme pentru adulti.
13.Pentru că doar aici putem vorbi urât de unguri, bulgari, olteni… şi să fim consideraţi haioşi în acelaşi timp.
14.Pentru că numai aici poţi să devii şofer profesionist la slalom printre obstacole (gropi, câini morti, beţivi,…).
15.Pentru că atunci când se vor termina locurile în iad, cei morţi pot fi trimişi în România.
16.Doar aici poţi să ai pretenţii să primeşti ceva consistent, fără să oferi nimic în schimb.
17.Doar aici se iau pauze înainte de a începe munca.
18.Aici sunt cei mai zgârciţi oameni, le este greu să dea şi bună ziua.
19.Doar aici se cumpără parfumul după nume şi cărţile după miros.
20.Doar aici, dupa 23 de ani de democratie (!?), sunt iarasi la moda bancuri cu Bula, cu militieni, cu radio Erevan, cu Itic si Strul.
Un magician lucra pe un imens vas de croaziera . In sala unde tinea spectacolele se afla si papagalul capitanului de altfel o pasare foarte inteligenta . Dupa un timp invatase toate trucurile magicianului si avea grija sa le strice de fiecare data :
- A ascuns cartea la spate
- Iepurele se afla sub masa
-Asistenta este in cutie ...
Magicianul se afla in pragul unei crize de nervi asa ca planui sa omoare pasarea . Numai ca in urma lui vasul se scufunda si singurii supravietuitori pe o bucata de lemn erau magicianul si pasarea . Trecu o zi doua zile a treia zi papagalul cu o privire disperata :
- Ok ma dau batut unde e vaporul ? Asta e cel mai bun trunc al tau de pana acum .
- Tata,tata,de ce fuge mama in zig-zag?
- Taci naibii,si mai adu gloante!
O femeie vine acasa si-i spune sotului ca masina lor a ramas in pana.
- Si cred ca are apa in carburator! mai adauga ea.
- Cum poti sa fii atat de sigura? tu nici macar nu stii sa distingi un carburator de frana! face sotul ironic.
- Si totusi,cred ca are apa in carburator! insista femeia.
- Bine,draga,voi merge sa arunc o privire,sa vad despre ce este vorba.Unde e masina?
- In lac!
- Gigele,te-ai spalat pe maini? il intreaba mama,chemandu-l la masa.
- Ohoho,inca de ieri,mama! raspunde micutul.
In acest orasel ,unde toata lumea se cunoaste, o femeie iese din casa.Se apropie de doua vecine, care, asezate pe o banca, susotesc de ore intregi, si le intreaba:
- Ei,ia spuneti-mi, ce mai e nou pe la mine acasa?
- Ce are copilul ala de urla asa,draga?Nu poti sa-l faci sa taca?
- Ba da.O sa-i cant ceva!
- Mai bine lasa-l sa urle !
Pacientul isi revine dupa operatie.
- Deci,doctore,operatia a reusit cu succes ?
- Imi pare rau,fiule,eu sunt Sf.Petru!
- Mamico,de ce poarta miresele rochii albe?
- Fiindca asta exprima bucuria.
- Aha, dar atunci mirele de ce-i imbracat in negru?
- Ah, ce bine ar fi sa pot trai pana la varsta de 100 de ani!
- Imposibil, draga mea, imposibil! De zece ani incoace tu tot la 40 de ani ai ramas!...
- Ehei, cand eram eu tanar, ce fotbal mai jucam !
- Da,imi amintesc ! Ai dat o data cu capul in bara si toata lumea a inceput sa strige :GOOOL !
-Să vă pun şi nişte ciupercuţe?
- Nu, mulţumesc, mie-mi place să le culeg singur!
- Cum doriţi! Pot să vi le risipesc pe podea...
Doi medici psihiatri coboară scările. Unul se împiedică, cade şi îşi rupe piciorul.
Celălalt se repede la el şi îl întrebă:
- Vrei să discutăm despre asta?
La medic:
- ªchiopătaţi când e umezeală în atmosferă?
- Nu, când merg.
Un oltean şi un ardelean erau într-un tren.
Olteanul: M-a făcut muica oltean, măăă!
Ardeleanul: No, amu’, iart-o !
- Domnule doctor, cum a murit Ion?
- Nu ştim încă.... Tot ce ştim este că, la autopsie, s-a zbătut mult.
- Să-ţi fie ruşine Mitică, zice nevasta. Iar ai venit beat acasă!
- Ca să respectăm adevărul, nu eu am venit, m-au adus vecinii.
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)