LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului Accesează live evenimentul
De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Ganduri pentru anul 2013.
Optimistii - Vom ajunge cu totii sa cersim !
Pesimistii - De la cine ?
Un baiat avea un caine slab cu care se plimba cu el pe strada cand intalneste un om cu caini lupi care-i spune:
-Da-te la o parte ca dau cainii pe tine !
-Nu vreau !
Atunci omul da drumul la lupi dar cainele slab ii mananca de vii.
-Ce rasa-i cainele tau ?
-Nu stiu ! Mi l-a trimis mama din Africa , avea mult par la gat , dar l-am tuns !
În faţa Palatului unui super bogat şeic arab opreşte un autocar plinde femei în vârstă. Acesta, plictisit, îşi întreabă servitorii:
-Cine sunt ? Iar turişti ?
-Nu stăpâne, sunt soacrele Dumneavoastră ! B-)
Logica masculina.
Barbatul unei femei zacea, cu intermitente in coma, de cateva luni. Tot acest timp, ea si l-a petrecut la capataiul sau, fara sa lipseasca o singura zi. Intr-o dimineata, iesind din starea de coma, el i-a facut semn sa vina mai aproape. Ea se aseza pe pat, iar el, cu ochii inlacrimati ii sopti:
-Vreau sa-ti spun ceva.
-Tu ai stat linga mine in toate momentele grele pe care mi le-a oferit viata.
-Cand am fost dat afara din slujba ai fost langa mine sa ma consolezi.
-Cand am incercat business-ul ala, de-am dat faliment, tot asa.
-Cand am fost impuscat, ai fost langa mine.
-Cand am pierdut casa, tu erai deasemenea langa mine.
-Cand sanatatea a inceput sa ma lase, ai fost iarasi langa mine...
-Stii ceva, Martha ?
-Ce, dragul meu ? L-a intrebat ea cu tanrete, simtind cum inima i se umple de caldura.
-Incep sa cred, ca-mi porti ghinion.... :training:
Un irlandez, un mexican si un blond erau muncitori pe un santier, undeva la etajul 20, si vine pauza de masa. Irlandezul îsi deschide punga cu mâncare si zice:
-Din nou varza si carne de vaca ! M-am saturat ! Daca si mâine tot asta gasesc în punga, ma arunc de aici, de sus !
Mexicanul deschide punga si zice:
-Din nou tacos ! M-am saturat de tacos ! Daca mâine gasesc tot tacos, ma arunc de aici, de sus !
Blondul:
-Din nou lasagna ! M-am saturat ! Daca mâine e la fel, ma arunc de aici, de sus !
A 2-a zi, irlandezul are exact aceeasi mâncare, se arunca si moare, mexicanul se arunca si moare si el, blondul idem, se arunca si moare.
La înmormântare,
Nevasta irlandezului:
-Daca stiam ca nu-i place, i-as fi gatit altceva !
Nevasta mexicanului:
-As fi putut sa-i dau tortillas, chilli peppers sau altceva ! Daca as fi stiut !.
Acum toata lumea se uita la nevasta blondului.. si se uita.. si se uita.. la care nevasta blondului zice:
-De ce va uitati asa la mine ?! El îsi facea singur pachetul ! :tooth:
Am facut si eu abonament si imi apar doar numerele de la politie, salvare, etc.... Numerele prietenilor mei cand apar in agenda?"
"Un prieten de-al meu a patit un necaz: a umblat cineva cu mobilarul lui si l-a blocat. Acum cere Puk... si altceva nu vrea si pace. Cine-i
dom'ne puk asta? Si ce vrea de la noi?"
Un cetatean beat turta se intoarce acasa intr-un tarziu de noapte si cautandu-si, prin buzunare, cheia de la apartamentul sau scoate o tigara si exclama : - Aoleu, mi-am fumat
cheia!.
Ca să scape de acuzaţiile că ar injecta puiul cu apă, producătorii l-au trecut pe lista băuturilor.
Un moldovean isi parcheaza Dacia. Vine altul si i-o loveste.
Moldoveanul:
- Vaaai di mini șâ di mini! Ci-ai facut cu dașioara me'? Cu aiasta-mi ducem copchii la scoala sâ-mi castigam pânea! Da' di ci a me-i strâcata si a ta nu?
- Pai, a mea ii Audi!
- Audi, audi... da di ci nu vedi?
Tatăl îi spune copilului său, în vârstă de 3 ani:
- Uite-te la tine cum arăţi, te-ai murdărit ca un purceluş ! ªtii ce-i un purceluş ?
- Da, copilul porcului !
Ce păcat că în sfârşit plecaţi !
-Aş mai vrea să plec la Paris !
- Ai mai fost ?
- Nu, dar am mai vrut !
Se aude soneria. Proprietarul deschide uşa. In prag - oaspeţi.
- Ar fi fost ok să mă preveniţi - le reproşează el.
- Da, dar am dorit să vă găsim acasă ...
Femeile de obicei au 2 probleme în viaţă:
-prima: de ce nimeni nu se uită la mine, chiar sunt atât de neatrăgătoare ?
a doua: oare de ce se holbează `urangutanul` ăsta la mine ?
Cine doarme mai mult, greşeşte mai puţin !
- Dragul meu, în curând vom fi trei.
- Asta e o veste bună ! răspunse el sărutând-o.
- Mama a obţinut divorţul şi va veni să locuiască cu noi.
- Măi femeie, administratorul blocului spune că s-a culcat cu toate femeile din bloc, cu excepţia uneia...
- O fi aia grasă şi bătrînă de la parter. #-o
Soţul îi spune soţiei:
- Azi, dragă, n-am pescuit nimic.
- ªtiam, iubitule, ai uitat banii acasă.
Sunt o fată decentă, prin urmare sunt destul de scumpă !
Cum e să fii însurat, Mitică ?
- Păi, cum să fie ? N-am voie să beau, n-am voie să fumez, n-am voie să merg cu amicii la o bere, n-am voie să mă uit după vreo femeie pe stradă.
- Înseamnă că regreţi pasul pe care l-ai făcut ?
- Nici asta n-am voie ! :))
Cartea care mi-a schimbat viaţa - codul penal !
În comparaţie cu planurile de combatere a corupţiei, fanteziile erotice ale unui adolescent sunt mai realiste !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)