- Bulă! Ai citit "Iarna pe uliță"?
- Doamnă, eu nu citesc nici vara pe terasă... Cum să citesc pe uliță pe frigul ăsta?
ªtefan cel Mare:
- Voinice Grozea, unde-s turcii?
- În stânga, în spate şi-n dreapta Măria Ta!
- Atunci... Înainteee!
ªtefan cel Mare înainte de luptă:
- Oştenii mei, luptaţi până la unu...că la două avem bilete la meci!
Noutate in New York. S-a deschis un nou magazin, unde femeile pot cumpara un sot.
La intrare sunt expuse instructiuni despre cum functioneaza magazinul:
- Poti vizita magazinul O SINGURA DATA.
- Exista 6 etaje, iar caracteristicile se imbunatatesc pe masura ce urci.
- Poti alege orice barbat de etajul in care te situezi sau urci la un etaj superior -nu se poate sa te intorci la etajul inferior.
O femeie hotaraste sa viziteze magazinul pentru a gasi un iubit.
La primul etaj, anunt la intrare: Acesti barbati au un loc de munca.
Decide de a urca la urmatorul etaj.
La al 2 lea etaj, anuntul la intrare suna: Acesti barbati au un loc de munca, si iubesc copiii.
Decide de a urca la urmatorul etaj.
La al 3 lea etaj, anuntul la intrare indica: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, si sunt extrem de frumosi.
Wow ! zice femeia, dar simte ca trebuie sa urce mai sus.
La al 4 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii informeaza: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, si ajuta la treburile casnice.
Incredibil, exclama femeia. Cu greu reusesc sa rezist!
Dar, urca din nou !
La al 5 lea etaj, anuntul de pe usa intrarii zice: Acesti barbati au un loc de munca, iubesc copiii, sunt extrem de frumosi, ajuta la treburile casnice si sunt extrem de romantici.
Femeia e foarte tentata sa ramana si sa-si aleaga unul, in schimb hotaraste sa urce la ultimul etaj...
Al 6 lea etaj:
ESTI VIZITATOAREA N° 31.456.012 al acestui etaj.
Aici nu exista barbati, acest etaj exista doar pentru a demonstra cat e de imposibil sa multumesti o femeie...
Multumim pentru alegerea de a vizita magazinul nostru!
Vis-a-vis de acest magazin, s-a deschis un Magazin de Neveste.
La primul etaj sunt femei ce iubesc sexul..
La al 2 lea etaj, sunt femei ce iubesc sexul, si sunt si bogate.
Etajele de la al 3-lea la al 6-lea N-AU FOST NICIODATA VIZITATE...!!!
Fata: Ce culoare au ochii mei?
Baiatul: 38C.
Un domn, beat crita, adoarme cu caciula pe cap. Pe la miezul noptii, se trezeste, pune mana pe cap si-si spune surprins:
- Mai, mare minune. M-am culcat chel si m-am trezit cu parul valvoi...
N-o mai las pe nevasta-mea la volan. Conduce atat de prost ca astazi GPS-ul a inceput sa spuna “Tatal nostru” !
Respect profesoral
Profesorul de matematica Grigore Moisil, la o ora de matematica.
Dupa ce a citit prostiile pe care le-a debitat unul dintre studenti intr-o lucrare, il cheama pe studentul respectiv la el, il pupa pe frunte si zice:
- Tu poti sa te lauzi la toata lumea ca profesorul Grigore Moisil te-a pupat in cur, ca asta nu-i cap!.
Un fermier avea probleme cu gãinile lui. Dintr-o datã s-au îmbolnãvit toate si nu stie ce au. Dupa ce a încercat toate metodele conventionale, a chemat un biolog, un chimist si un fizician ca sã afle ce au. Biologul se uitã un pic la ele, le ia niste probe de tesuturi dar nu reuseste sã rezolve problema. Chimistul combinã niste substante prelevate din gãini dar nici el nu ajunge la vreun rezultat. Încearcã si fizicianul. Se uitã la ele câtva timp fãrã sã le atingã, apoi ia o hârtie si un creion si scrie câteva pagini. În sfârsit dupa câteva calcule complicate exclamã: "Am gãsit o solutie! Dar se aplicã numai pentru gãini sferice aflate în vid."
Niciodatã sã nu împrumuti bani geologilor sau astronomilor. Ei considerã 1 milion de ani ca fiind o datã recentã...
Ce spune un soarece de laborator altuia?
"Mi-am dresat asa bine cercetatorul incat de cate ori apas butonul de la sonerie imi da ceva de mancare".