Un rabin este invitat să tină un discurs intr-o sinagogă. Vine rabinul, se aşează pe locul lui de frunte şi tace. Toţi se uită la el şi el tace. Un enoriaş se apropie de rabin şi-l întreabă:
– De ce nu începi să vorbeşti?
Răspunde rabinul:
– Am uitat dinţii acasă.
Fuge enoriaşul acasă la rabin şi-i aduce proteza. Atunci începe rabinul discursul şi vorbeşte, vorbeşte, o oră, două… Se apropie de rabin enoriaşul şi-i spune:
– Este tare târziu, te rog termină.
Răspunde rabinul:
– Ce să fac!? Mi-ai adus din greşeală proteza soţiei…
- Spune-mi, dragul meu, cum te-ai indragostit de mine ?
- Sincer, nu prea imi dau seama. Acest lucru continua sa ma mire si pe mine…
- Vă rog o cămaşă nr. 38.
- Ca şi cea pe care o ai pe dumneata? întreabă vânzătorul, politicos.
- Nu, mai curată.
Un domn revine din Israel, după mai mulţi ani, în oraşul natal (Piteşti). Acolo dă de un restaurant renovat. Intră omul şi se aşază la masă. Vine chelnerul şi-i dă meniul. Omul refuză politicos meniul, ia lingura din dreapta sa şi începe să o miroasă.
După 2 minute zice:
- Simt că aveţi ciorbă de burtă, ciorbă de perişoare, ciorbă de fasole şi supă de tăiţei, iar specialitatea casei este ciorba de burtă.
Chelnerul rămâne perplex.
- Da' de unde ştii, domnule?
- Se simte pe lingură miros mai puternic de ciorbă de burtă, deci se serveşte mai des, rezultă că e specialitatea voastră. Aş dori o porţie!!
Urmează felul 2; chelnerul dă să-i zică omului ce poate alege, dar acesta din nou îl opreşte, ia furculiţa şi o miroase.
După 2 minute zice:
- Serviţi antricot de porc, friptură de pui la rotisor şi sărmaluţe, dar specialitatea dvs. sunt mici cu muştar. Aş dori o porţie!
Chelnerul, perplex, merge la bucătărie, ia o linguriţă, o cheamă pe doamna Lenuţa, bătrâna bucătăreasă, şi-i bagă linguriţa în chiloţi.
Revine cu linguriţa la masă şi îl întreabă pe client:
- Hai să vedem, domnule, dacă ştii şi ce desert avem.
Clientul ia linguriţa, nu o miroase nici 5 secunde şi strigă:
- Cum?? Lenuţa încă mai lucrează??? ;)
Prietena mea conduce atat de prost, incat GPS-ul i-a zis:
“- La 50 de metri trage pe dreapta. Vreau să cobor.”
:tomato:
Plictisit să aştepte la coada ca să urce pe Arca lui Noe, un purice sare pe spinarea animalelor ca să ajungă mai in faţă. Sare şi tot sare, până când aterizează pe spinarea unui elefant. Ãsta se întoarce spre nevastă-sa şi spune cu năduf:
- Ãsta e un purice de Bucureşti! Doar acolo ţi se bagă toţi în faţă la semafor!
Oamenii de stiinta britanici, in urma cercetarilor privind efectele alcoolului asupra organismului uman,
au stabilit urmatoarele:
Vodka + gheata = afecteaza rinichii
Rom + gheata = afecteaza ficatul
Whisky + gheata = afecteaza inima
Gin + gheata = afecteaza creierul
Cine ar fi crezut ca nenorocita aia de gheata poate afecta in asemenea hal organismul ?!?