avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prescriptie credit de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prescriptie credit de nevoi personale

cum, cand si in ce conditii poate fi invocata prescriptia cu privire la un tert debitor?
sincer, acest forum si raspunsurile dvs in cunostinta de cauza, sunt extrem de utile. Zi faina in continuare, sa ne "citim" cu bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie termen prescriptie datorii bancare ii alexandraoana alexandraoana Buna ziua. Revin cu acest topic (discutia initiala a fost sub numele Situatie termen prescriptie datorii bancare) intrucat as vrea sa stiu daca au intervenit ... (vezi toată discuția)
Prescriptie civil cu dosar penal legat de credit nevoi personale seppuku seppuku Buna seara! In iunie 2003, la insistentele sefului meu de la firma unde lucram, am luat un credit de nevoi personale pentru redresarea firmei. Seful a incheiat ... (vezi toată discuția)
Executare silita, sume poprite nevirate creditorului de catre executor LUCAT LUCAT Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema.Am un credit neplatit la timp. Banca creditoare a introdus actiune la instanta, s-a emis hotarare definitiva de ... (vezi toată discuția)