Buna ziua,se implinesc 90 zile de cand sotia a parasit domiciliul conjugal,a depus actele de divort actualmente traind in concubinaj cu alta persoana. Eu locuiesc impreuna cu parintii in aceeasi casa,din casatoria noastra a rezultat 2 minori,unul este la ea sii altul a ramas la mine,eu nu am servici,intrebarile mele sant:poate sa-mi ia sii copilul de 9 ani ce a ramas cu mine? Apoi daca eu am cativa bani in banca,poate sa-mi ia din acei bani daca nu e trecuta sii sotia?
Pot cumva sa am castig de cauza sa nu platesc eu cheltuielile de divort?
Este neaparat nevoie sa mai platesc avocat sau nu?
Multumesc frumos,Alex.
Un amanunt foarte important care nu l-am inteles:daca am primit Comunicare Adresa cu drept de `intampinare` medierea nu se face cu o chemare a ambelor parti la o discutie unde se explica cum ar fii mai bine pentru ambele parti pentru a rezolva pe cale amiabila sii cu costuri cat mai putine ???
Divort
cristea adrian
SOTIA FRATELUI MEU A BAGAT DIVORT PT CA A INSELAT_O.A DECLARAT CA A PARASIT DOMICILIUL IN URMA CU 6 LUNI CEEA CE NU ESTE ADEVARAT.IN INSTANTA A CERUT CASA SI ... (vezi toată discuția)
Ancheta sociala
gabijuan
pe 29 ianuarie am primul termen de la divort si am inteles ca se judeca custodia copiluli.
eu nu ,mai locuiesc cu fosta sotie
locuiesc la fratele meu si la ... (vezi toată discuția)