avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \'\'Recuperare\'\' bani imprumutati de defunct unui SRL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

''Recuperare'' bani imprumutati de defunct unui SRL

Buna ziua,
Mama mea ( decedata anul trecut) , a imprumutat cu bani societatea la care era actionar , prin act notarial .In actul respectiv nu sunt trecute decat suma si datele de returnare (care bineinteles nu s-au respectat) , fara sa se scrie nimic despre ce se intampla in cazul in care nu se fac platile (penalitati,.......).
Mai pot recupera acesti bani ?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 17:54, 16 Iunie 2013
Da, trebuie sa mergeti la notarul care a dezbatut succesiunea si cereti o un certificat suplimentar pentru ca au aparut bunuri noi ale defunctei care nu au fost incluse in masa succesorala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cu testament si mostenitori rezervatari Statescu Statescu Buna ziua! Tatal, decedat mai demult. Mama, decedata de aproape un an. Au avut un baiat si o fata, care la randul lor au cate 2 copii, fiecare. Fata are de ... (vezi toată discuția)
Imprumut la banca,persoana decedata rodica-cris rodica-cris BUNA ZIUA! TATAL MEU A LUAT UN IMPRUMUT DE LA BANCA IAR DUPA 4 ANI A DECEDAT CONTRACTUL L-A SEMNAT DOAR TATAL MEU.MAMA NU LUCREAZA SI VREAU SA STIU CE SE ... (vezi toată discuția)
Succesiune mama decedata tata vitreg miky68 miky68 mama a decedat acum 5 zile si a ramas sotul ei care este tatal vitreg pentru mine si fratele meu .Ce trebuie sa fac pentru a nu pierde dreptul de mostenitor ... (vezi toată discuția)