avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Un vecin imi zgarie masina, pot folosi ca proba ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Un vecin imi zgarie masina, pot folosi ca proba filmarea video?

Buna ziua,

Vecinul de sub mine imi zgarie masina de fiecare data cand copii(3 si 5) ani se mai joca prin casa.E un om cu mai multe probleme de comportament.
Vreau sa instalez o camera video in masina pentru a-l inregistra cand imi zgarie masina.
Se poate folosi acesta filmare ca si proba la politie si eventual in instanta?
Sau cum mai pot sa-l prind pe omul asta care mi-a facut masina "varza" si-mi
terorizeaza copii?
Da, filmarile pot fi folosite ca proba.
Pentru cazul dumneavoastra si pentru buna vecinatate viitoare, puteti apela la beneficiile medierii. Speta dumneavoastra este una simpla, de aceea va recomand procedura de mediere. O discutie directa la masa medierii v-ar putea ajuta sa reglati si sa salvati pentru totdeauna o relatie buna cu vecinul dumneavoastra.
La o prima vedere, cu siguranta acest lucru vi s-ar parea greu de realizat, dar, va asigur ca in fiecare dintre noi exista o latura pozitiva si buna credinta de a rezolva lucrurile amiabil - valabil pentru ambele parti, atat pentru dumneavoastra cat si pentru vecinul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot scapa de alarma unei masini? DESTINY DESTINY Buna ziua ! Dar nu-i prea buna, pentru ca am niste vecini care-si parcheaza masina sub geamul meu, eu locuind la et 1. Asta nu-i nici o problema, dar au adus ... (vezi toată discuția)
plângere penală pentru distrugere auto. ajută filmările camerei de la luneta mașinii? alexandrupopescu2 alexandrupopescu2 Eram in parcarea unui mall si cautam un loc de parcare. S-a eliberat un loc de parcare si am parcat. Un individ cu o doamna care era in fata mea cu avariile ... (vezi toată discuția)
Proces-verbal accident provocat intentionat georgeles georgeles Buna ziua, In data de 31.07.2014 un vecin mi-a lovit masina intentionat pe ambele parti(masina mea era parcata in fata blocului)am solicitat trimiterea unui ... (vezi toată discuția)