avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Suma maxima ce se poate incasa de PFA de la PJ intr-o ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Suma maxima ce se poate incasa de PFA de la PJ intr-o zi

Buna ziua
Am un PFA proaspat infiintat si nu ma prea descurc cu chestiunile contabile. Am de taiat facturi si chitante azi catre 3 PJ, in valoare totala de 10000 lei, dintre care pentru una de 6000 lei. Stiind ceva legat de platile de 5000 lei intr-o zi, intrebarea mea este:
Pot taia chitanta si factura pentru toate firmele in aceeasi zi?
Cel mai recent răspuns: visinica , utilizator 14:42, 18 Iunie 2013
50.000.000 lei vechi probabil, nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plati furnizori cu numerar Doina B Doina B Buna ziua! Azi am aflat, cu intarziere (si stupoare) ca daca platesc cu numerar un furnizor, nu am dreptul sa achit de ex o factura de 6000 lei cu numerar ... (vezi toată discuția)
Modalitate plata fact. peste 5000 lei rodia rodia Am urmatoarele nelamuriri privind plata in numerar a unei facturi cu valoare peste 5000 lei. Sa zicem ca trebuie sa paltesc o factura de 6500 lei. Numerar nu ... (vezi toată discuția)
Incasare facturi georgetag georgetag as dori sa stiu exact care este modul de incasare a unei facturi.....prin casierie o factura cu valoare de pana la 5000 ron se poate incasa prin casierie ... (vezi toată discuția)