MDP LAWYERS 
	    	Avocat

MDP LAWYERS 
	    	Avocat	    

dodo2009 
	    	Utilizator

dodo2009 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 asachi	                   

Am acordat Bani de liceu respectand prevederile HG 1488/2004. A aparut o situatie in luna ianuarie 2014  in sensul , ca un elev ne-a comunicat ca unul dintre ... (vezi toată discuția)
	                    asachi	                   

Am acordat Bani de liceu respectand prevederile HG 1488/2004. A aparut o situatie in luna ianuarie 2014  in sensul , ca un elev ne-a comunicat ca unul dintre ... (vezi toată discuția)

Simonel23	                   

Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    Simonel23	                   

Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)

adrian10	                   

un elev a fost exmatriculat din pricina absentelor
Regulamentul de functionare a institutiilor de invatamant prevede ca decizia de exmatriculare se comunica ... (vezi toată discuția)
	                    adrian10	                   

un elev a fost exmatriculat din pricina absentelor
Regulamentul de functionare a institutiilor de invatamant prevede ca decizia de exmatriculare se comunica ... (vezi toată discuția)