avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Inscriere intr-un ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Inscriere intr-un ong

doresc sa ma inscriu intr-un ong sau asociatie de handicap
care ar fi pasii de urmat si ce asociatii exista in galati?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 19:28, 24 Iunie 2013
Asociatiile sunt ONG-uri.
Nu exista prevederi legale privind procedura de inscriere intr-o asociatie - fiecare asociatie are propriile reguli, prevazute in Statut si in diverse reglementari interne. De obicei e nevoie de completarea unei cereri, uneori si de o taxa de inscriere.... Referitor la datele de contact ale anumitor ONG-uri, in functie de domeniul de activitate si zona de activitate, exista diverse baze de date pe Internet....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun ghid de functionare a ong-urilor? Stefy26 Stefy26 Buna ziua! Exista vreun ghid de functionare a ong-urilor? Care sunt obligatiile presedintelui, informatii despre in ce situatii trebuie convocate sedintele ... (vezi toată discuția)
Asociere in cadrul ong nod nod In cadrul ONG-urilor create prin L26/2000 am constatat in statutul acestora (studiate de pe paginile lor de internet), departajarea membrilor in cadrul ... (vezi toată discuția)
Deschidere sucursala asociatie non-profit frey frey Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu deschiderea de catre un ONG din strainatate a unei sucursale in Romania. Precizez ca este deschisa deja o ... (vezi toată discuția)