avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna in invatamant

Buna ziua. Lucrez in invatamant , si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la 1 oct 2012, am ramas in concediu prenatal, pe 3 ian 2013, am dat nastrere unui copil, iar la 1 martie 2013, am revenit la serviciu(am stat acasa doar 39 zile din cele 42 obligatorii de conceciu de lauzie). La cate zile de concediu de odihna am dreptul??Sunt incadrata pe perioada determinata-pana la 31 aug 2013.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:53, 2 Iulie 2013
Buna ziua. La scoala astazi mi-au spus acelasi lucru , in urma calculelor facute.Adica de la 1 oct-2012-pana la 31 aug -2013(exceptand cele 4 luni de Cpre si post natal)-5zile de CO la luna lucrata. Deci ...............7 luni lucrate-35zile CO.Este corect??????????
Concediul de maternitate nu afecteaza durata concediului de odhina.

Explicati-le despre Directiva nr. 2003/88/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 4 noiembrie 2003 privind anumite aspecte ale organizarii timpului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co suplimentar la persoanele cu handicap marlen.mary marlen.mary Avem un salariat cu certificat de incadrare in grad de handicap valabil din 30.08.2013 , 12 luni .Conform Codului muncii are dreptul la 3 zile co suplimentar, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna raluca77 raluca77 Lucrez in invatamant si am si eu o intrebare.La data de 7 mai 2012 intru in concediu prenatal si sunt curioasa sa stiu cum voi proceda in legatura cu zilele de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil salavastruiuliana salavastruiuliana Bună ziua, Vă rog să-mi oferiți câteva lămuriri pentru situația următoare: mi s-a aprobat cererea primire indemnizație creștere ... (vezi toată discuția)