Buna ziua. Lucrez in invatamant , si ma confrunt cu urmatoarea situatie: la 1 oct 2012, am ramas in concediu prenatal, pe 3 ian 2013, am dat nastrere unui copil, iar la 1 martie 2013, am revenit la serviciu(am stat acasa doar 39 zile din cele 42 obligatorii de conceciu de lauzie). La cate zile de concediu de odihna am dreptul??Sunt incadrata pe perioada determinata-pana la 31 aug 2013.
Buna ziua. La scoala astazi mi-au spus acelasi lucru , in urma calculelor facute.Adica de la 1 oct-2012-pana la 31 aug -2013(exceptand cele 4 luni de Cpre si post natal)-5zile de CO la luna lucrata. Deci ...............7 luni lucrate-35zile CO.Este corect??????????
Concediul de maternitate nu afecteaza durata concediului de odhina.
Explicati-le despre Directiva nr. 2003/88/CE a Parlamentului European si a Consiliului din 4 noiembrie 2003 privind anumite aspecte ale organizarii timpului de lucru.
Concediu de odihna
raluca77
Lucrez in invatamant si am si eu o intrebare.La data de 7 mai 2012 intru in concediu prenatal si sunt curioasa sa stiu cum voi proceda in legatura cu zilele de ... (vezi toată discuția)