avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Incadrare cod CAEN/PFA
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Incadrare cod CAEN/PFA

Sotul meu are PFA (este reprezentatnt tehnic comercial ). I s-a oferit posibilitatea sa faca traduceri (aceste traduceri nu necesita a fi legalizate) din limba maghiara in limba romana si invers ( el are ca lb materna limba maghiara), dar nu stie cum poate sa procedeze astfel incat sa includa aceasta activitate pe PFA, astfel incat sa poata emite si factura pentru cei pentru care face aceste traduceri.

Exista vreo solutie in acest sens? Care ar fi incadrarea in codul CAEN? Mentionez ca nu are nicio diploma in acest sens, pur si simplu utilizeaza ambele limbi la nivel de limba materna si ar fi pacat sa rateze posibilitatea de a face un ban in plus.
Va multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 11:39, 16 Martie 2009
daca are declarat ca obiect de activitate traduceri,codul Caen este 7430

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa/incadrare cod caen-este posibil? Linda Linda Sotul meu are PFA (este reprezentatnt tehnic comercial ). I s-a oferit posibilitatea sa faca traduceri (aceste traduceri nu necesita a fi legalizate) din limba ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru pfa traducator si profesor cursuri limbi straine Dana- Dana- Buna ziua, In cazul in care un profesor care efectueaza cursuri in privat/ meditatii si traduceri, poate sa isi deschida un singur PFA pentru ambele domenii ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pfa Alina Georgiana9 Alina Georgiana9 Buna ziua! Vreau sa-mi deschid un PFA si ma intereseaza care sunt codurile CAEN corespunzatoare ocupatiei de consilier dezvoltare personala, trainer/formator ... (vezi toată discuția)