avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Interviuri de angajare / debut colaborare
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Interviuri de angajare / debut colaborare

Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va astepte in zadar?

Daca nu le spuneti, care este argumentul din spatele acestui sictir?

Noua ni se intampla din ce in ce mai des sa nu ne vina doritorii la interviu. Si as vrea sa aflu motivul. :-))
Scuzati-ma, va rog, sunt putin off topic.
Pentru a nu crea situatii de genu' neprezentarii la interviu, incerc sa aflu cat mai multe informatii despre firma: o caut pe net, intru pe mfinante.ro si fac pe detectivu' pana aflu si marca de hartie de copiator pe care-o folosesc! Apoi trimit c.v-u' si pandesc telefonu'.
De cele mai multe ori, cand trimit un e-mail, nu ma suna nimeni (se poate oare sa nu-si verifice mailu'?), in general, prefer sa trimit e-mail pt. ca un fax costa 8.000 si abonamentu' de internet oricum il platesc lunar.
As vrea sa aud si parerea angajatorilor: daca publicati si nr. de fax si e-mail, au prioritate faxurile? Totusi, parca n-are o explicatie logica.
Hai sa-ti explic: daca trimit un email la office@..., ai toate sansele sa nu fie citit. In primul rand, pentru ca la adresele de email publicate pe net se strang intr-o noapte mai multe sute de emailuri. Noi, la avocatnet.ro, primim zilnic cel putin 500 de emailuri pe adresele office@ si webmaster@.

Multa bafta!
Pardon, Eu am plătit 50.000 lei pt trimiterea prin Fax a CV - lui.
Măcar de - ar fi cu noroc.
Multumesc si eu pt. informatie! M-am lamurit cum e. Da' oare de ce le mai publica?
De maine voi aloca si eu un buget mai mare faxurilor (50.000)!
Oricum, apropos de topic, cine da 8000 pe un fax si nu se duce, e locco! Sau ma rog, poate trimite gratis de la actualu' servici sau ii trimit altii...
Scuze, eu acum am inteles mesajul tau (am fost neatenta!): deci tu ai platit 50.000 pe un fax????!!!!! Cu poza? Color? Unde?
Eu am doua pagini de c.v., fara poza (nu stiu daca are vreo legatura) si platesc 8.000 lei/pg., adica 16 de-un fax.
Scrisoarea de intentie n-o mai trimit nici sa ma pici cu ceara ca ar insemna sa dau 24.000 de fax si-o s-ajung sa fumez Carp... aaa, fara filtru!

Alte discuții în legătură

Licentiata in drept ... am nevoie de ajutor  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sunt din Bacau, am dat licenta la drept anul trecut si nu reusesc sa gasesc ceva de lucru astfel incat sa ma folosesc de cunostintele mele. As dori ,colaborare ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata, acum cateva zile am vizualizat un anunt de angajare pe platforma bestjobs. In anuntul respectiv se specifica, ca pentru mai multe sanse de ... (vezi toată discuția)
In ce conditii poate o firma germana de intermediere sa recruteze asistenti medicali din romania? adelis adelis Buna ziua, sunt romanca, stabilita de 11 ani in Germania. Impreuna cu un partener neamt am inregistrat in Stuttgart o firma de intermediere ... (vezi toată discuția)