Buna! Azi m-am grabit de acasa si mi-am uitat pormoneul acasa unde mi era si abonamentul.Am mers numa o statie si controlorii mi-au cerut biletul sau abonamentul.I-am zis ca l-am uitat acasa si mi-au dat un bilet cu suprataxa 10lei..eu nu am avut nimic la mine (bani,buletin,abonamet) si mi-a platit prietenul. I-am intrebat daca tot am platit o sa mai pot calatori azi pe biletul acela,si mi-a zis ca nu, eu stiind ca biletul cu 10 lei este valabil o zi. Pe bilet inca si scria ca pentru minori este redus cu 50 la % si eu am 17 ani deci trebuia sa platesc numai jumate din bilet,iar pe bilet controlorul a scris o alta linie pe care eu am fost. Imi spuneti si mie daca are rost sa fac reclamatii ? Multumesc.
Nu cred ca s-a intocmit proces verbal de contraventie, ci ca i s-a dat un bon valoric reprezenntand c/val calatoriilor pe-o zi.
De reclamat, puteti reclama si la regia de transport daca dvs considerati ca nu au aplicat corect procedura pt astfel de cazuri.
Daca ar fi fost vb de amenda ar fi fost 50 lei.
"contributia" de 50 lei este valabila in Bucuresti.
in mod sigur i s-a dat un bilet cu valoare de 10 lei valabil toata ziua respectiva dar domnisoara eleva este nelamurita de ce a platit prietenul valoarea intreaga a biletului, ea fiind eleva benefiind de 50% discount.
raspunsul este simplu, beneficiaza de reducere doar la abonament nu si la amenda primita ptr lipsa abonamentului.
Amenda ratb
Andreea.004
Bună ziua! Am o nelămurire cu privire la amenda ratb. Astăzi am circulat împreună cu 2 prieteni,eu având abonament,iar pt ei am compostat de pe același ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb
DoraPetrescu
Ieri, 1 aprilie 2014, prietenul meu a fost prins fara bilet, in tramvaiul 11 si i s-a facut proces verbal, cei drept, nu avea nici calatorii, nici nimic, nu ar ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb
madalinabecheru
Buna ziua,
In aceasta dimineata am fost amendata de catre controlorii ratb, dar sa ma povestesc in ce mod au facut acest luceu:
De 3 ani si jumatate am ... (vezi toată discuția)