avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme contract RDS
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme contract RDS

Buna ziua,

In luna octombrie 2008 am semnat cu RCS & RDS un contract pentru furnizarea serviciului de internet. A functionat cateva zile, iar apoi a fost intrerupt (cred ca de Presedintele Asociatiei de locatari). Am luat legatura cu Presedintele de scara si mi-a comunicat ca RDS & RCS nu are un acord/contract incheiat cu Asociatia si mi-a recomandat un alt furnizor de internet care are incheiat acel acord.
M-am abonat la acel furnizor, insa la aprox. 3 luni mi-a venit prima factura de la RDS, iar de atunci primesc in fiecare luna factura de la ei fara ca eu sa fiu conectat la ei.
Cum pot rezolva problema fara a achita facturile?
Cel mai recent răspuns: blackjack , utilizator 09:58, 11 Martie 2009
Pe cale amiabila cu acestia, sau prin instanta prin rezilierea contractului, daca nu sunt de acord.
Adica trebuie sa achit toate facturile emise pana acum?
am avut o problema asemanatoare cu RDS si va sugeram sa nu platiti nici o factura, dar incercati sa rezolvati problema printr-o notificare cu privire la situatia existenta si daca vedeti ca nu se "potolesc", deschideti o actiune in justitie.
Cei de la RDS sunt mai mari HOTI ca cei de la Romtelecom. Cei din urma s-au mai potolit...RDS daca te-au prins cu un contract, nu te mai lasa...Ca ai sau nu semnal, ton la telefon, folosesti sau nu serviciile lor,ei te taxeaza....:closedtopic:
Le-am scris de doua ori, le-am transmis si e-mail dar facturile tot le emit.
Cum pot sa-i dau in judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de internet preluata de o alta, datorii neplatite aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa asociatia de proprietari are contract de utilizare a spatiilor comune cu firma Infogate (internet, telefonie fixac si cablu) care apartinea de Czone, pe o ... (vezi toată discuția)
Probleme cu societatea de cablu marcelutza marcelutza Buna dimineata.Am nevoie de un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Am fost abonat al unei societati de televiziune prin cablu(KATV se numea).Din ... (vezi toată discuția)
Imposibil de relocat adresa pentru serviciile rcs-rds dbatman dbatman Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare referitoare la niste probleme pe care le am cu RCS-RDS; In ianuarie anul trecut, am incheiat un contract de servicii ... (vezi toată discuția)