avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri teren agricol

cum se calculeaza de stat despagubirile la teren agricol la pretul pietei sau cum
Cel mai recent răspuns: sile2011 , utilizator 18:36, 24 Octombrie 2015
poti sa ceri cat vrei , si apoi iei calculeaza in functie de ce ai vrea sa cultivi pe teren.
de obicei se da pentru 3 ani.
de exemplu sa zicem ca vroiai sa cultivi fasole si recolta la hectar este de 400 kg* 10 ron/kg = 4000 ron.desigur nu se da suma asta , se da cam 50 sau 75 %
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi terenul trecut in acte pasune transformat in teren agricol? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am si eu o intrebare. Bunica mea are ~7 hectare de teren. Moment ele sunt concesionate unui fermier care momentan paste pe ele animale (oi). In ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare vichi_90 vichi_90 Buna ziua In anul 2006 am incheiat un contract de arendare cu o S.C. Acest contract a fost onorat doar pt. recolta din 2007 si asta doar cu o treime din ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)