avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bibliografie post contractual Interpret Relatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bibliografie post contractual Interpret Relatii

Buna ziua, ma poate ajuta si pe mine cu bibliografie pentru postul de interpret relatii, trebuie sa dea un test si in engleza sau trebuie sa traduca un text din Codul Muncii. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:16, 29 Iunie 2013
Aveti aici profilul occupational al postului de interpret: [ link extern ]
Bibliografia o intocmiti dvs in baza cerintelor postului.
Fiind instituție de stat publica, personal contractual, pentru acest post de Interpret Relatii trebuie examinare in limba engleză sau da concurs din legile normale din administratia publica locală ca si ceilalți angajați in limba româna. Multumesc frumos.
Daca fisa postului prevede necesitatea cunaosterii unei limbii engleze, atunci examenul va putea cuprinde si traducerea unui text din limba romana in limba engleza si invers.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mod redactare contracte/documentatii de finantare pe fonduri europene, de catre institutiile publice bugetare dacia.libera dacia.libera Buna ziua. Am o nelamurire in materia contractelor vizand finantari europene, pentru care in regulile de incheiere a acestora este mentionat faptul ca limba ... (vezi toată discuția)
Metodologia de autorizare a traducãtorilor ºi interpreþilor elena138 elena138 Buna ziua! Imi puteti indica un link sau materiale bibliografice privind metodologia de examinare si autorizare a interpretilor? Ma intereseaza pasii de la ... (vezi toată discuția)
Examen traducatori ro-en/ en-ro & ro-gr/ gr-ro Bettina Mis Bettina Mis Salutare In martie o sa am examenul pentru auorizatia de traducator din romana in engleza/ engleza- romana si din greaca in romana/ romana-greaca pentru ... (vezi toată discuția)