avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... test logica
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

test logica

am citit saptamana trecuta in Adevarul ca se va introduce la admiterea in magistratura un test de logica eliminator.dar nu erau mai multe detalii. cunoaste cineva mai multe amanunte?

astea sunt argumentele tale ? Ca a spus cineva de pe avocatura.com ? :D As castiga lejer pariul ..

Hehe .. va trebui sa mai perseverezi in aceasta privinta ..

Asteptam ..si vedem ce se va hotari ..

Dragule,
Cauta pe inm-lex.ro/public unde spune:
"Candidaţii declaraţi admişi sunt supuşi unui examen medical, care este eliminatoriu.

INM îşi propune reformarea sistemului de recrutare a magistraţilor prin adăugarea la probele de evaluare a cunoştinţelor a unui test de logică, care să verifice aptitudinea candidaţilor de a sintetiza şi de a realiza raţionamente logice. În ceea ce priveşte acest proces de reformă, CSM a aprobat, în data de 16 martie 2005 programul cuprins în Planul de acţiune PAL II al Băncii Mondiale "Asistenţă tehnică pentru dezvoltarea unor teste de verificare a cunoştinţelor de cultură generală, logică, raţionament juridic şi capacitate de sinteză".

Sunt apoi teste de tip LSAT.

Sssttt !! Nu mai spune la nimeni ca ar putea sa te creada !! :D

Temeiul ? Unde e temeiul ? Unde scrie ca se va da un test logic ? Arata-mi actul normativ ...
Eu iti propun sa citesti regulamentul de admitere din 2004 (nu exista altul mai nou) ..
Tot ceea ce mi-ai indicat tu este in stadiul de proiect ... Nimic oficial ..
Desigur .. ca sunt sanse mari .. sa fie introdus testul ..

Happy ?
Cine ar fi castigat pariul ?? :))
din cate stiu va fi testul grila care trebuie promovat ca pana acuma, eliminatoriu, apoi subiectele clasice care vor fi 80% din nota, 10% test de logica si 10%interviu asa am inteles..
Gavril , Gavril... de ce oare esti tu carcotas si refuzi sa accepti ceea ce este evident ?

Alte discuții în legătură

Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Master sau limba straina pt inm 2009 ? kalula kalula Data fiind multitudinea de zvonuri de pe "piata" nu mai stii ce sa crezi... Poate cineva de pe acest forum stie mai multe. Va fi obligatoriu masterul in 2009 ... (vezi toată discuția)
= admitere inm 2008 = mikesid mikesid Se pare ca si anul acesta, ca si in anii trecuti, concursul se va desfasura in perioada august - septembrie. Asteptam noutati ! (vezi toată discuția)