avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transmitere Revisal incetare CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transmitere Revisal incetare CIM

Buna seara. As dori sa stiu daca la incetare CIM Revisalul poate fi transmis la 20 zile dupa ce s-a produs faptul generator.
Cel mai recent răspuns: cristina_71 , utilizator 23:04, 30 Iunie 2013
Se înregistrează în registru la data încetării contractului individual de muncă/la data luării la cunoştinţă a evenimentului ce a determinat, în condiţiile legii, încetarea contractului individual de muncă;
Baza legala HG 500/2011 art. 3 alin. 2) lit. (i) coroborat cu art. 4 alin 1) lit. (d).
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare in revisal ady09 ady09 buna ziua. in cazul in care am un angajat pe perioada determinata la care data expirarii contractului a fost 01.03.2012, in cat timp trebuie facute operatiile ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere decizie de incetare cu acordul partilor marcucarolina marcucarolina Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca fac decizia de incetare pe data de 05(art.55 b) si-o transmit pe aceiasi data ,cererea este din data de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim art 55 litera b- revisal -este obligatorie si transmisia la itm ContSters86219 ContSters86219 ma scuzati daca pun intrebari tampite, dar sunt incepatoare si nu vreau sa gresesc.. In cazul incetarii unui CIM , in cazul meu conf. art 55 lit.b trebuie ... (vezi toată discuția)