avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Impozit pe salariu din strainatate
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impozit pe salariu din strainatate

Buna ziua.Sora mea este stabilita de peste 10 ani in Mexic. Este rezident permanent si are un copil cetetean mexican. As dori sa aflu daca ea trebuie sa plateasca Romaniei impozit pe veniturile sale. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 20:18, 11 Iulie 2013
Daca realizeaza venituri in Romania, trebuie sa plateasca impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu un cetatean strain amalia_patras amalia_patras Buna ziua, As vrea sa ma casatoresc cu un mexican, si am nelamuriri cu privire la: - ce anume reprezinta: \"dovada de la autoritatiile locale, in cazul in ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende pentru persoane juridice straine Maria Tulbure Maria Tulbure Va rog sa-mi spuneti, cat este impozitul pe dividende pentru persoane juridice straine; ca sa fiu mai explicita, ce impozit trebuie sa plateasca pe dividende o ... (vezi toată discuția)
Carte rezidenta renintregire a familiei 5 ani ayya ayya Buna ziua, M-am casatorit in Iulie 2010, Sotul meu e cetetean NON-UE. I-am facut invitatie sa vina in vizita in Romania in 2007, in 2008 si 2009 am fost eu la ... (vezi toată discuția)